ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Χαλάει" του Παπαδόπουλου στην Καρσίγιακα

"Χαλάει" του Παπαδόπουλου στην Καρσίγιακα

Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος μπορεί να παρουσιάστηκε από την Καρσίγιακα και οι Τούρκοι να είχαν καλωσορίσει τον "Παπ" στην ομάδα τους, αλλά η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί και οδεύει προς... ναυάγιο.

Φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Καρσίγιακα, οι Τούρκοι έσπευσαν να τον παρουσιάσουν και να τον καλωσορίσουν, αλλά ο Δημήτρης Παπαδόπουλος ποτέ δεν υπέγραψε το συμβόλαιο του με την ομάδα από την Τουρκία και όπως όλα δείχνουν η μεταγραφή "χαλάει" και οδεύει προς ναυάγιο!

Οι δυο πλευρές συζητούσαν σχεδόν δυο μέρες αλλά τελικά η χρυσή τομή δεν βρέθηκε, όχι για τα χρήματα αφού είχαν συμφωνήσει στις 300.000 ευρώ, αλλά για έναν όρο που ζητούσε η Καρσίγιακα να μπει στο συμβόλαιο του διεθνή επιθετικού.

Αυτό που ήθελαν ήταν να έχουν το δικαίωμα καθυστέρησης καταβολής δόσης που θα είχε λαμβάνειν ο Έλληνας στράικερ μέχρι και τέσσερις μήνες από τη λήξη της! Κάτι το οποίο φυσικά και δεν προβλέπεται πουθενά και για το οποίο ο "Παπ" ήταν αρνητικός, καθώς το σχετικό χρονικό περιθώριο που δίνεται από τη FIFA είναι 40 μέρες.

Οι συζητήσεις των ανθρώπων της Καρσίγιακα με τον εκπροσώπο του Παπαδόπουλου αλλά και τον ίδιο τον διεθνή επιθετικό συνεχίστηκαν, στο τραπέζι έπεσαν και άλλες λύσεις αλλά οι Τούρκοι ήταν ανένδοτοι. Ο 33χρονος στράικερ αποχώρησε χωρίς να έχει βάλει την υπογραφή του στο συμβόλαιο του με την ομάδα της Τουρκίας και αναμένεται στην Αθήνα αργά το βράδυ της Τρίτης. Όσο για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, θα πραγματοποιηθεί μόνο αν από την Καρσίγιακα αλλάξουν ρότα και επικοινωνήσουν και πάλι με την πλευρά του Παπαδόπουλου.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ