ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

World Soccer με χρώμα Ελλάδας!

World Soccer με χρώμα Ελλάδας!

Αφιέρωμα στους 500 πιο σημαντικούς παίκτες αυτή τη στιγμή στον κόσμο, έκανε το περιοδικό World Soccer. Δείτε το "ελληνικό" χρώμα, αυτής τη λίστας.

Ιμπραχίμ Αφελάι, Στέφανος Αθανασιάδης, Αλμπέρτο Μποτία, Τσόρι Ντομίνγκες, Νίκος Καλτσάς, Νίκος Καρέλης, Δημήτρης Κολοβός, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Μανωλάς, Αρτούρ Μαζουακού, Κριστιάν Νομπόα, Άλαν Πουλίδο και Αλέξανδρος Τζιόλης περιλαμβάνονται στους 500 ποδοσφαιριστές παγκοσμίως που ξεχωρίζουν, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέσπισε το γνωστό περιοδικό "World Soccer".

Συνολικά 12 παίκτες που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά κι ένας Έλληνας του εξωτερικού, ο Κώστας Μανωλάς που αγωνίζεται στη Ρόμα, περιλαμβάνονται σ' αυτή τη λίστα, στην οποία "λάμπουν" δια της απουσίας τους, οι Μάρκους Μπεργκ και Ρομπέρτο!

Δείτε τι αναφέρεται για τον καθέναν, ξεχωριστά:

Ιμπραχίμ Aφελάι (Ολυμπιακός): "Εξτρέμ που ξαναχτίζει την καριέρα του δανεικός στην Ελλάδα μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο που μείωσε την επιρροή του στη Μπαρτσελόνα".

Στέφανος Αθανασιάδης (ΠΑΟΚ): "Σε καλή φόρμα σκοραρίσματος για τον ΠΑΟΚ στο φετινό Europa League, συμπεριλαμβανομένου ενός χατ-τρικ μέσα σε 18' κόντρα στη Ντιναμό Μινσκ".

Αλμπέρτο Μποτία (Ολυμπιακός): "Σέντερ μπακ και πρώην μέλος των ακαδημιών της Μπαρτσελόνα. Είχε περάσει από Χιχόν, Σεβίλλη και Έλτσε πριν μετακομίσει στην Ελλάδα πέρυσι το καλοκαίρι".

Τσόρι Ντομίνγκες (Ολυμπιακός): "Πολυταξιδεμένος που απολαμβάνει μία τελευταία άνθιση της καριέρας του στην Ελλάδα. Πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής σε επίπεδο Νέων".

Νίκος Καλτσάς (Βέροια): "Εξτρέμ που σκοράρει και θα μετακινηθεί στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι. Έχει παίξει στην Εθνικη Ελλάδος σε επίπεδα U-19 και U-21".

Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός): "Δεύτερος επιθετικός που αναμένεται να παίξει ρόλο - κλειδί για την Εθνική Ελλάδος, έχοντας σκοράρει στο ντεμπούτο του το φθινόπωρο".

Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος): "Επιθετικός μέσος, θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πολύ σεζόν πίσω στην παλιά του ομάδα τον Πανιώνιο, ως δανεικός από τον Ολυμπιακό".

Γιάννης Μανιάτης (Ολυμπιακός): "Αμυντικός μέσος και αρχηγός της ομάδας του. Παίκτης - κλειδί για την Εθνική του τόσο στο Euro 2012 όσο και στο Μουντιάλ 2014".

Αρτούρ Μαζουακού (Ολυμπιακός): "Αριστερός μπακ διεθνής με την U-21 που εντυπωσίασε στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, προκαλώντας πολλές φήμες για μετακόμιση στη Serie Α".

Κρίστιαν Νομπόα (ΠΑΟΚ): "Μέσος που μετακόμισε στην Ελλάδα τον περασμένο Ιανουάριο μετά από οκτώ χρόνια στη Ρωσία με τη Ρούμπιν και τη Ντιναμό Μ. Παίκτης - κλειδί στην Εθνική Εκουαδόρ".

Άλαν Πουλίδο (Λεβαδειακός): "Ο πρώτος Μεξικανός που προσέφυγε κατά της Λίγκας του για θέμα μεταγραφής. Αποχώρησε λόγω μίας υποτιθέμενης πλαστής υπογραφής που τον έδενε στην Τίγκρες μέχρι το 2016".

Αλέξανδρος Τζιόλης (ΠΑΟΚ): "Πολυταξιδεμένος αμυντικός μέσος που έχει παίξει σε Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, παραμένει βασικός στην Εθνική του ομάδα".

ΑΠΟ ΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): "Σέντερ μπακ που άφησε τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και εντυπωσίασε γρήγορα με τις εμφανίσεις του στη Serie Α με τη Ρόμα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ