ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε τον αντι-Σάντσες η Άρσεναλ!

Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's second goal of the game during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park stadium in London, Thursday, Dec. 28, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Alexis Sanchez celebrates after scoring his side's second goal of the game during their English Premier League soccer match between Crystal Palace and Arsenal at Selhurst Park stadium in London, Thursday, Dec. 28, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Αλέξις Σάντσες είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του εκτός Λονδίνου, με την Μάντσεστερ Σίτι να τον βολιδοσκοπεί. Η ομάδα του Άρσεν Βένγκερ όμως έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Γουίλφριντ Ζαχά.

Καθόλου απίθανη δεν θεωρείται η φυγή του Χιλιανού επιθετικού και ήδη οι "κανονιέρηδες" έχουν κάνει το ψάξιμο τους. Ψηλά στην λίστα τους είναι ο επιθετικός της Κρίσταλ Πάλας, Γουίλφριντ Ζαχά.

Το συμβόλαιο του Αλέξις Σάντσες ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, με τον Ιβοριανό άσο της Πάλας να είναι το Νο1 φαβορί να πάρει την θέση του, σύμφωνα με την "Daily Star".

Ακόμα και ο προπονητής του, Ρόι Χότσον, σε δηλώσεις του έκανε λόγο πως δεν είναι σίγουρη η παραμονή του Ζαχά ακόμα και μετά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Στον... χορό πάντως για την απόκτηση του 25χρονου έχουν μπει και οι Τσέλσι, Τότεναμ και Μαν. Σιτι.

(Photo credits: AP Images/Alastair Grant)

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ