ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρήκε την 14η ομάδα της καριέρας του ο Αντού

Βρήκε την 14η ομάδα της καριέρας του ο Αντού

Στην Oskarshamns, ομάδα της τρίτης κατηγορίας της Σουηδίας, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Φρέντι Αντού. Αυτός θα είναι ο 14ος σταθμός της καριέρας του 28χρονου πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη.

Ο Φρέντι Αντού είναι μία ιδιαίτερη περίπτωση ποδοσφαιριστή. Σε νεαρή ηλικία θεωρούνταν ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα παγκοσμίως, έχοντας ξεχωρίσει απ' τα 14 του.

Αναδείχθηκε κορυφαίος Αμερικανός ποδοσφαιριστής στην ηλικιακή του κατηγορία, με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες να τον παρακολουθούν. Μάλιστα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε συμφωνήσει να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τη συμφωνία να χαλάει εξαιτίας της αυστηρής αγγλικής νομοθεσίας.

Η εξέλιξη του δεν ήταν η αναμενόμενη, με τον 28χρονο σήμερα Αντού να έχει αγωνιστεί σε 13 ομάδες και να ετοιμάζεται να υπογράψει σε ακόμα μία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του σουηδικού τύπου, η Oskarhamns, ομάδα της τρίτης κατηγορίας, έχει συμφωνήσει με τον Αμερικανό επιθετικό, ώστε να την ενισχύσει το επόμενο διάστημα.

Ο 28χρονος έχει περάσει και από την Ελλάδα, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2009-10 αγωνίστηκε με τα χρώματα του Άρη, έχοντας 5 συμμετοχές και 1 γκολ.

Συνολικά, έχει αγωνιστεί σε οχτώ χώρες ( ΗΠΑ, Πορτογαλία, Γαλλία, Ελλάδα, Τουρκία, Βραζιλία, Σερβία, Φινλανδία) και ετοιμάζεται για την ένατη, η οποία εκτός απροόπτου θα είναι η Σουηδία.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ