ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βρέθηκε ο άνθρωπος πίσω από το "Football Leaks"

Βρέθηκε ο άνθρωπος πίσω από το "Football Leaks"

Ένας 27χρονος Πορτογάλος είναι ο άνθρωπος πίσω από τις διαρροές πληροφοριών των μεγαλύτερων ομάδων στην Ευρώπη, ο οποίος δημιούργησε την ιστοσελίδα "Football Leaks".

Μετά από έρευνες της αστυνομίας, αποκαλύφθηκε πως υπεύθυνος των "διαρροών" απόρρητων πληροφοριών και εγγράφων των μεγαλύτερων ομάδων της Ευρώπης, είναι ένας 27χρονος Πορτογάλος.

Ο Ρουί Πίντο, γεννημένος στην Πορτογαλία και κάτοικος Ουγγαρίας, είναι ο άνθρωπος που αποκάλυψε τα "κρυμμένα" μυστικά των μεγαλύτερων ομάδων, όπως το συμβόλαιο του Μπέιλ και το ακριβές ποσό που δαπάνησε η Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από την Ισπανία, ο Πίντο, μαζί με τον δικηγόρο του Ανίμπαλ Πίντο, έκαναν συμφωνίες με διάφορες ομάδες της Πορτογαλίας ώστε να λαμβάνουν μεγάλες αμοιβές προκειμένου να μην "ακουμπήσει" τα έγγραφά τους. Παρόμοιες συμφωνίες προσπαθούσαν να κάνουν και με ομάδες του εξωτερικού και όταν δεν πλήρωναν τότε δημοσίευαν απόρρητα έγγραφα στην ιστοσελίδα που δημιούργησαν.

Ο Ρουί Πίντο έχει κατηγορηθεί ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2013, όταν και χάκαρε μια εκ των μεγαλύτερων τραπεζών των Νήσων Κέιμαν και κατάφερε να μεταφέρει 300.000 δολάρια από την Deutsche Bank. Τότε είχε συλληφθεί, αλλά ο δικηγόρος του, Ανίμπαλ Πίντο, είχε πληρώσει την εγγύηση ύψους 100.000 δολαρίων.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ