ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραβείο για τις ασίστ εισάγει η Premier League

Manchester City's Kevin De Bruyne during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester City's Kevin De Bruyne during the English Premier League soccer match between Manchester City and Chelsea at the Etihad Stadium in Manchester, England, Sunday, March 4, 2018. (AP Photo/Rui Vieira) AP PHOTO/RUI VIEIRA

Νέο βραβείο ετοιμάζεται να εισάγει η Premier League, η οποία σκοπεύει, πέρα από το Χρυσό Παπούτσι και το Χρυσό Γάντι, να βραβεύει και τον κορυφαίο σε ασίστ.

Με ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, η διοργανώτρια αρχή του αγγλικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε πως θα εισάγει βραβείο για τον κορυφαίο σε ασίστ ποδοσφαιριστή.

Αναλυτικότερα, μετά το Χρυσό Γάντι και το Χρυσό Παπούτσι, η Premier League γνωστοποίησε την πρόθεσή της, στο τέλος της σεζόν, να εισάγει και το βραβείο για τον καλύτερο Playmaker.

Μέχρι στιγμής ο Κέβιν Ντε Μπρόινε είναι ο κορυφαίος σε ασίστ μετρώντας 15. Ακολουθεί ο συμπαίκτες του στη Μάντσεστερ Σίτι, Λερουά Σανέ με 12. Τρίτος στη λίστα ο έτερος ποδοσφαιριστής των "πολιτών" Νταβίντ Σίλβα με 11. Στην τέταρτη θέση, προς ώρας, βρίσκεται ο Ντέλε Άλι, της Τότεναμ, με 10.

Μάλιστα, με αφορμή την εισαγωγή του νέου βραβείου που θα κάνει η Premier League, τέθηκαν σε ψηφοφορία στο Twitter τέσσερις όμορφες ασίστ, οι οποίες παραθέτονται παρακάτω:

Βραβείο για τις ασίστ εισάγει η Premier League

Photo Credits: AP Photo/Rui Vieira

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ