ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Βόμβα" μεγατόνων με Ιμπραχίμοβιτς η Ζενίτ ή λάθος των Ρώσων!

"Βόμβα" μεγατόνων με Ιμπραχίμοβιτς η Ζενίτ ή λάθος των Ρώσων!

Η Ζενίτ ανακοίνωσε για λίγα λεπτά στους επίσημους λογαριασμούς της σε twitter και instagram την απόκτηση του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και εν συνεχεία απέσυρε την ανακοίνωση. Οι Ιταλοί τη συνδέουν με την έλευση του Μαντσίνι στον ρωσικό σύλλογο.

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς δεν θα συνεχίσει τη νέα σεζόν την καριέρα του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον αγγλικό σύλλογο να μην προχωράει στην ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών και ο Σουηδός στράικερ παρά το γεγονός ότι είναι τραυματίας είναι περιζήτητος από αρκετές ομάδες στην Ευρώπη και το MLS.

Μέχρι στιγμής το όνομα του έχει συνδεθεί κυρίως με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι αλλά η Ζενίτ ήταν αυτή που πρώτη, έστω και για λίγα λεπτά ανακοίνωσε την απόκτηση του.

Η ρωσική ομάδα, λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση του deal με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι ανέβασε στον λογαριασμό της σε Twitter και Instagram μια φωτογραφία με τον "Ίμπρα" να φοράει χαρούμενος τη φανέλα της. Χωρίς να αποκλείεται να είναι και φωτομοντάζ.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία έμεινε για λίγα μόνο λεπτά στις επίσημες ιστοσελίδες πριν κατέβει και μένει να δούμε αν επρόκειτο για λάθος ή ο 35χρονος Σουηδός θα ξανασμίξει μετά από εννέα χρόνια με τον Μαντσίνι σε κάποιο σύλλογο καθώς οι δυο τους είχαν συνεργαστεί και στην Ίντερ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ