ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Βίοι παράλληλοι" για Μέσι και Ρονάλντο

"Βίοι παράλληλοι" για Μέσι και Ρονάλντο

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, αθροιστικά έχουν ίδιο αριθμό τερμάτων και ασίστ στην καριέρα τους, αν και ο Πορτογάλος έχει δώσει περισσότερα ματς. Διαβάστε την πρώτη δεκάδα και ποιους συμπεριλαμβάνει.

Ο ένας έχει ψηφιστεί τέσσερις φορές καλύτερος ποδοσφαιριστής στον κόσμο και μάλιστα συνεχόμενες, ενώ ο άλλος έχει πάρει δυο φορές την "Χρυσή Μπάλα" και είναι ο νυν κάτοχός της. Οι απόψεις ποικίλουν για το ποιος είναι ο κορυφαίος στον πλανήτη και άκρη δεν βρίσκεται. Αμφότεροι, έχουν φανατικούς θαυμαστές και πολέμιους. Το ίδιο ισχύει με τον καθέναν που ξεχωρίζει σε αυτό που κάνει.

Ο λόγος γίνεται για τους Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο, οι οποίοι με βάση το γραφικό της Opta έχουν αθροιστικά τον ίδιο αριθμό τερμάτων και ασίστ στη μέχρι σήμερα καριέρα τους. Εντάξει, ο Αργεντινός έχει δώσει κάμποσα λιγότερα ματς, αλλά και πάλι το στοιχείο αυτό είναι εντυπωσιακό για το πόσο κοντά είναι αμφότεροι.

Ο μεν Μέσι έχει 249 γκολ και 100 ασίστ σε 284 αγώνες, ενώ ο Ρονάλντο μετράει 270 γκολ και 79 ασίστ σε 331 αγώνες. Σύνολο δηλαδή 349 γκολ και ασίστ για τους δυο αστέρες των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης αντίστοιχα.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς με 273 γκολ και ασίστ σε 315 ματς, ενώ την δεκάδα συμπληρώνουν οι Γουέιν Ρούνεϊ, Αντόνιο Ντι Νατάλε, Φραντσέσκο Τότι, Νταβίντ Βίγια, Φρανκ Λάμπαρντ, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

"Βίοι παράλληλοι" για Μέσι και Ρονάλντο
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ