ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βεράτι: "Γελάω με τα 100.000.000€"

Βεράτι: "Γελάω με τα 100.000.000€"

Ο Μάρκο Βεράτι είναι ένας από τους πιο περιζήτητους μέσους στον κόσμο, οι φήμες λένε πως η Παρί ΣΖ μπορεί να τον πουλήσει μέχρι και με 100.000.000€, ο ίδιος όμως τονίζει πως κανείς δεν αξίζει τόσα χρήματα

Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν και Τσέλσι είναι μερικές από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι, με τις φήμες να αναφέρουν πως η Παρί Σεν-Ζερμέν ενδέχεται να βάλει μέχρι και 100.000.000 ευρώ στα ταμεία της αν αποφασίσει να τον πουλήσει.

"Κανένας παίκτης δεν αξίζει τόσα χρήματα", τόνισε ο 24άχρονος άσος στην συνέντευξη τύπου της εθνικής Ιταλίας και συνέχισε: "Ξεκίνησα από το μηδέν, γελάω με τέτοια ποσά. Είναι κακό, διότι σε κάνει να σκέφτεσαι πως ένας παίκτης μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του".

"Δεν νιώθω πως αξίζω αυτό το ποσό. Είναι ωραίο που τόσοι σύλλογοι ενδιαφέρονται για μένα, αλλά αυτό που σκέφτομαι είναι να κερδίσω το Champions League με την Παρί Σεν-Ζερμέν και να βελτιωθώ. Κάθε χρονιά μπορεί να είναι η μαγική, αυτή που θα θυμάσαι σε όλη σου την ζωή".

"Ελπίζω πως θα είναι αυτή η χρονιά, αλλά δεν η ώρα να μιλήσουμε για την μεταγραφική αγορά και δεν σχεδιάζω να φύγω από το Παρίσι, όπου είμαι πολύ χαρούμενος. Η Παρί Σεν-Ζερμέν είναι μία από τις 5-6 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης".

Ο Βεράτι εν συνεχεία μίλησε για το ματς της Ιταλίας με το Λίχτενσταϊν και το πόσο όμορφο θα είναι να παίξει μαζί με Ντε Ρόσι και Μαρκίζιο, αν αποφασίσει ο Τζανπιέρο Βεντούρα να βάλει αυτούς τους τρεις στο κέντρο.

Μίλησε και για τον Τζανλούκα Λαπαντούλα, τον επιθετικό της Μίλαν που πέρσι ήταν πρώτος σκόρερ της Serie B με την Πεσκάρα, την ομάδα από την οποία η Παρί Σεν-Ζερμέν απέκτησε τον Βεράτι.

"Είμαι χαρούμενος που κλήθηκε στην εθνική ο Λαπαντούλα, ήμουν οπαδός της περσινής του χρονιάς. Η Πεσκάρα τον ανέδειξε, όπως και μένα, όπως και τον Ιμόμπιλε. Η Πεσκάρα είναι ένα ωραίο μέρος που μπορείς να αναπνεύσεις ποδόσφαιρο", συμπλήρωσε ο Βεράτι.

Βεράτι: "Γελάω με τα 100.000.000€"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ