ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βενγκέρ: "Μουρίνιο, δεν κάθεσαι δίπλα μου"

Βενγκέρ: "Μουρίνιο, δεν κάθεσαι δίπλα μου"

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Marca" o Ζοζέ Μουρίνιο ζήτησε από τον Αρσέν Βενγκέρ να καθίσει δίπλα του στο συνέδριο των τεχνικών της UEFA, με τον τεχνικό της Άρσεναλ να δίνει αρνητική απάντηση στον συνάδελφό του, της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η κόντρα τους κρατά από πολύ παλιά. Κι έχει διάφορα επεισόδια στο πέρασμα των ετών εργασίας τους στην Premier League. Αρσέν Βενγκέρ και Ζοζέ Μουρίνιο διατηρούν κακές σχέσεις κι αυτό φάνηκε στην πρόσφατη συνάντηση των τεχνικών της UEFA, στη Νιόν την περασμένη εβδομάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Marca", ο Ζοζέ Μουρίνιο προσήλθε τελευταίος στην αίθουσα συνεδρίασης, στην οποία ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ετοιμαζόταν να καλωσορίσει όλους τους παρευρισκόμενους προπονητές.

Λίγες, οι κενές θέσεις. Αφού χαιρετά τον Ρεμπρόβ στο βάθος και τους Ζινεντίν Ζιντάν και Ουνάι Έμερι μπροστά του, ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, βλέπει μια ελεύθερη θέση και ρωτά το διπλανό του εάν μπορεί να καθίσει.

"Όχι, όχι δεν είναι δυνατό", απάντησε ο διπλανός του. Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Αλσατό προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Marca". Ακολούθησαν μουρμούρες και γέλια στην αίθουσα συνεδρίασης από τους υπόλοιπους τεχνικούς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ