ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βασίλιεφ: "Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό"

Βασίλιεφ: "Υπήρξε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό"
Βασίλιεφ

Ο διεθνής Εσθονός μεσοεπιθετικός Κονσταντίν Βασίλιεφ αποκάλυψε με δηλώσεις του πως ο Παναθηναϊκός εξέφρασε ενδιαφέρον για την απόκτηση του (VIDEO).

Μετρά 80 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της Εσθονίας, αλλά θέλει πολλές ακόμα για να μπει μέσα στην πρώτη δεκάδα των παικτών με τις περισσότερες παρουσίες στους "Sinisärgid". Παρόλα αυτά ο Βασίλιεφ είναι τέταρτος σκόρερ στην ιστορία της Εσθονίας με 20 γκολ και έχει όλα τα φόντα να βρεθεί στη δεύτερη θέση (27 τέρματα).

Γιατί όλος αυτός ο πρόλογος; Ο 31άχρονος άσος σύμφωνα με όσα δήλωσε βρέθηκε κοντά στον Παναθηναϊκό!

"Υπήρχε ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για να υπογράψω. Είναι πιθανότατα η μεγαλύτερη ομάδα που μίλησε ποτέ μαζί μου", είπε ο Εσθονός άσος και κατέληξε:

"Αυτή τη στιγμή δουλεύω σκληρά έτσι ώστε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα στην Πολωνία με την Γιαγκελόνια. Τον τελευταίο μήνα τα πηγαίνουμε εξαιρετικά".

Ο Βασίλιεφ μετρά 11 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή περίοδο με 3 γκολ και 5 ασίστ. Αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ενώ πολλές φορές ανεβαίνει αρκετά ψηλά. Ξεχωρίζει για το καλό του σουτ και όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, έχει σκοράρει με αυτό το τρόπο πίσω από το κέντρο του γηπέδου!

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ