ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βάργκας: "Στην Ελλάδα έλεγαν ότι είμαι τυχερός"

Βάργκας: "Στην Ελλάδα έλεγαν ότι είμαι τυχερός"

Ο Βενεζουελάνος πρώην μέσος της ΑΕΚ και νυν των Newcastle Jets, Ρόναλντ Βάργκας, υποστήριξε ότι στην Ελλάδα τον αποκαλούσαν "τυχερό" παρά το γεγονός ότι η Ένωση νίκησε με δικά του γκολ σε τρία ντέρμπι.

Το δεύτερο μισό της σεζόν 2015/2016 ήταν ιδιαίτερο για τον Ρόναλντ Βάργκας καθώς με γκολ του Βενεζουελάνου η ΑΕΚ νίκησε στο ΟΑΚΑ τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (1-0 σε όλα τα ματς). Το συμβόλαιό του με την Ένωση εξέπνευσε στο τέλος της περυσινής σεζόν, δεν ανανεώθηκε και ο "Ρονίτα" βρίσκεται πλέον στην Αυστραλία για να αγωνιστεί με τη φανέλα των Newcastle Jets.

Ο 30χρονος Νοτιοαμερικάνος σε συνέντευξη που παραχώρησε στη "The Herald" εξέφρασε το "παράπονο" ότι στην Ελλάδα τον αποκαλούσαν "τυχερό", παρά το γεγονός ότι απέδειξε την ικανότητά του στα κρίσιμα ντέρμπι εκείνης της σεζόν.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

"Στην Ελλάδα την πρώτη χρονιά έλεγαν ότι είμαι τυχερός. Σκόραρα σε όλα τα ντέρμπι και νικήσαμε. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί η ομάδα (ΑΕΚ) ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία. Ήταν μεγάλη ομάδα παλαιότερα, αλλά ανέβηκε από τη δεύτερη κατηγορία εκείνη τη χρονική στιγμή.

Το να παίζεις απέναντι στον Ολυμπιακό, το να παίζεις απέναντι στον Παναθηναϊκό ήταν κάτι ιδιαίτερο γι' αυτούς. Νικήσαμε αυτά τα ματς 1-0 και τα γκολ ήρθαν από μένα. Ήταν πολύ ιδιαίτερο κι έγινε ακόμη πιο ιδιαίτερο γιατί οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι φανατικοί", υποστήριξε ο Ρόναλντ Βάργκας.

Photo credits: Newcastle Jets, Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ