ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαρέλα: "Προτιμώ τον Τόσκα σαν αριστερό μπακ"

Βαρέλα: "Προτιμώ τον Τόσκα σαν αριστερό μπακ"

Το φλερτ ΠΑΟΚ-Τόσκα απασχολεί και τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης και το "Digi Sport" θυμήθηκε τι έλεγε για τον πρώην συμπαίκτη του ο Φερνάντο Βαρέλα.

Ο Αλίν Τόσκα αποτελεί ένα από τα ονόματα παικτών που απασχολούν τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει προταθεί με την προοπτική της απόκτησης ως δανεικού από την Μπέτις. Το θέμα απασχολεί και τα ρουμανικά μέσα ενημέρωσης, καθώς υπάρχει ενδεχόμενο δύο συμπατριώτες (Λουτσέσκου και Τόσκα) να συνεργαστούν σε ομάδα εκτός της πατρίδας τους.

Μάλιστα, ένα από αυτά, το "Digi Sport", θυμήθηκε την εποχή (2015) που ο Αλίν Τόσκα ήταν συμπαίκτης του Φερνάντο Βαρέλα στη Στεάουα και ειδικότερα τα όσα έλεγε ο νυν στόπερ του ΠΑΟΚ για το νεαρό Ρουμάνο.

Ο Βαρέλα σχολίασε, συγκεκριμένα, τις εμφανίσεις του ως στόπερ και, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Ο Τόσκα τα πήγε αρκετά καλά ως κεντρικός αμυντικός, αλλά έχει ακόμη πολλή δουλειά. Ως στόπερ πρέπει να μιλά περισσότερο και να έχει καλύτερες τοποθετήσεις στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι όπως όταν αγωνίζεται ως αριστερός μπακ και εγώ τον προτιμώ στα άκρα της άμυνας. Είναι καλύτερος εκεί".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ