ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλβέρδε: "Μπορούμε την έκπληξη με την Μπαρτσελόνα"

Βαλβέρδε: "Μπορούμε την έκπληξη με την Μπαρτσελόνα"
Βαλβέρδε 2013 GETTY IMAGES

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε χαρακτήρισε σημαντική την πρόκριση της Μπιλμπάο στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας και φαβορί την Μπαρτσελόνα στον τελικό.

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μετά τη νίκη της επί της Εσπανιόλ με 2-0. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θα αντιμετωπίσει στον τελικό την Μπαρτσελόνα. Στις δηλώσεις του ο Ισπανός προπονητής χαρακτήρισε σημαντική την πρόκριση της Αθλέτικ στον τελικό και φαβορί τους "μπλαουγκράνα" για την κατάκτηση του τροπαίου.

" H Eσπανιόλ έπαιξε καλά στον πρώτο αγώνα. Είχαμε στιγμές αδυναμίας και δεν τις εκμεταλλεύτηκαν. Απόψε(4/3) δεν τους δώσαμε την ευκαιρία. Η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί αλλά δεν μας ενδιαφέρει με ποιον παίζουμε. Το σημαντικό είναι ότι φθάσαμε στον τελικό.

Η Μπαρτσελόνα έχει ποιότητα ως ομάδα αλλά εμείς πρέπει να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για νίκη και όλα μπορούν να συμβούν. Η σεζόν για μας δεν έχει τελειώσει και τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ο τελικός είναι σημαντικός για μας και του παίκτες. Μας δίνει ώθηση και για το πρωτάθλημα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ