ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλντές και Ίβανσιτς απέκλεισαν τους Γκάλαξι

Βαλντές και Ίβανσιτς απέκλεισαν τους Γκάλαξι

Οι Σιάτλ Σάουντερς επιβλήθηκαν με 3-2 επί των Λος Άντζελες Γκάλαξι και πέρασαν στον επόμενο γύρο των πλέι οφ με τους Νέλσον Βαλντές και Αντρέας Ίβανσιτς σε πρωταγωνιστικό ρόλο. (VIDEO)

Οι πρωταθλητές έπεσαν. Οι Λος Άντζελες Γκάλαξι δεν θα έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν τον τίτλο τους αφού οι Σιάτλ Σάουντερς επιβλήθηκαν με 3-2 και πήραν εκείνοι την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Για να τα καταφέρουν χρειάστηκαν τη βοήθεια από δύο πρώην γνωστούς μας.

Ο Νέλσον Βαλντές σκόραρε το δεύτερο τέρμα της ομάδας του, ενώ ο Αντρέας Ίβανσιτς ήταν ο μαέστρος των Σιάτλ Σάουντερς αφού όλες οι φάσεις ξεκίνησαν από τα πόδια του. Μάλιστα, ο πρώην μέσος του Παναθηναϊκού είχε και μία σωτήρια επέμβαση σε σουτ του Τζέραρντ.

Οι Σάουντερς άνοιξαν το σκορ στο 5' με τον Ντέμπσεϊ, για να απαντήσει ένα λεπτό αργότερα ο Λέγκετ. Ο Βαλντές έκανε το 2-1 στο 12' και ο Ζαρντέ έφερε και πάλι το ματς στα ίσα στο 22 με εντυπωσιακό σουτ.

Τη νίκη στην ομάδα του Σιάτλ έδωσε ο Φρίμπεργκ στο 73'.

Οι συνθέσεις:

Σιάτλ Σάουντερς: Φρέι, Μιρς, Έβανς, Μάρσαλ, Λεονάρντο Γκανσάλες, Βαλντές (75' Μπάρετ), Ρόουζ, Φρίμπεργκ, Ίβανσιτς (88' Ρόλνταν), Ντέμπσεϊ, Μάρτινς

Λος Άντζελες Γκάλαξι: Ρίκετς, Ρότζερς, Λεονάρντο, Γκονσάλες, ΝτεΛαΓκάρσα (83 Γκόρντον), Λετγκετ (76' Χούσιντιτς), Ζαρντές, Ζουνίνιο, Τζέραρντ, Ντος Σάντος, Κιν

Δείτε τι έγινε στο ματς:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ