ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλμπουενά: "Δεν έχω πρόβλημα να παίξω με τον Μπενζεμά"

Βαλμπουενά: "Δεν έχω πρόβλημα να παίξω με τον Μπενζεμά"

"Συγχωροχάρτι" φαίνεται πως δίνει ο Ματιέ Βαλμπουενά στον Καρίμ Μπενζεμά για το σκάνδαλο εκβιασμού, καθώς σε δηλώσεις του ο παίκτης της Λιόν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αγωνιστούν μαζί στην εθνική Γαλλίας.

Φαίνεται πως ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι έτοιμος να συγχωρέσει τον Καρίμ Μπενζεμά μετά το σκάνδαλο εκβιασμού καθώς, όπως δήλωσε σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, δεν θα είχε πρόβλημα να αγωνιστούν μαζί στο Euro 2016 με την εθνική Γαλλίας.

Μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Γαλλικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Γκαέλ Κριστμά, πως ο Καρίμ Μπενζεμά δεν έχει θέση στους "τρικολόρ" όλα έδειχναν πως θα κάνει πολύ καιρό να ξαναπαίξει, αν ξαναέπαιζε ποτέ με την εθνική Γαλλίας.

Μέχρι που μια δήλωση του Ματιέ Βαλμπουενά στην εκπομπή "Telefoot" της γαλλικής τηλεόρασης ήρθε για να ταράξει τα νερά. Ερωτηθείς από δημοσιογράφο αν θα ήταν δυνατόν να παίξει ξανά μαζί με τον Μπενζεμά μετά το σκάνδαλο εκβιασμού είπε: "Ναι θα ήταν δυνατόν. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα", ενώ στην συνέχεια προσέθεσε: "Έγινε ότι έγινε και η όλη υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας. Δουλειά μας είναι να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο ενόψει του Euro. Δεν έκανε και φόνο".

Τώρα αναμένεται να δούμε αν υπάρξει κάποια αλλαγή στην απόφαση στην Ομοσπονδία της Γαλλίας μετά τις δηλώσεις του παίκτη της Λιόν υπέρ της συμμετοχής του Μπενζεμά στην εθνική.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ