ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Unfair play, γκολ και... τσαμπουκάς στη Ρωσία

Unfair play, γκολ και... τσαμπουκάς στη Ρωσία

Η Άρσεναλ Τούλα σκόραρε νικητήριο γκολ στο 91ο λεπτό της αναμέτρησης με την Αχμάτ Γκρόζνι, ωστόσο η φάση του τέρματος ξεσήκωσε θύελλα συζητήσεων στη Ρωσία. Δείτε γιατί.

Στις καθυστερήσεις της εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Αχμάτ Γκρόζνι, ήρθε το νικητήριο γκολ για την Άρσεναλ Τούλα που με αυτό το τρίποντο προσπέρασε την αντίπαλο της στη βαθμολογία και σκαρφάλωσε στην 6η θέση.

Ωστόσο η φάση του τέρματος έφερε... τσαμπουκάδες μεταξύ των παικτών στον αγωνιστικό χώρο και ξεσήκωσε μια θύελλα συζητήσεων στην Ρωσία.

Το γκολ ήρθε κάτω από αμφισβητούμενες συνθήκες, καθώς έχοντας την μπάλα στην πλήρη κατοχή του, ο Όλεγκ Ιβανόβ έπιασε την αριστερή του γάμπα, προσπάθησε να μείνει όρθιος αλλά τελικά έπεσε στο χορτάρι.

Ο Κίριλ Κομπάροβ του πήρε τη μπάλα, την γύρισε στην περιοχή των φιλοξενούμενων και αυτή κατέληξε στον Κάουσιτς που με δυνατό δεξί βολέ την έστειλε στα δίχτυα για το 1-0.

Στους πανηγυρισμούς οι παίκτες των φιλοξενούμενων την "έπεσαν" σε αυτούς των γηπεδούχων, θεωρώντας πως έφτασαν στο γκολ χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα.

Τεχνικά, στην φάση δεν σημειώθηκε κάποια παράβαση βάσει κανονισμών, ωστόσο η Γκρόζνι κατηγορεί την αντίπαλο της για unfair play που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε την φάση στο βίντεο που ακολουθεί (μετά το 1.30''):

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ