ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ύμνοι Τεν Κάτε για Μέσι

Ύμνοι Τεν Κάτε για Μέσι

Ο άλλοτε τεχνικός του Παναθηναϊκού, Χενκ Τεν Κάτε, έπλεξε το εγκώμιο του Λιονέλ Μέσι ενώ έκανε λόγο και μία σημαντική διαφορά του Αργεντινού στο παιχνίδι του σε σχέση με το... αντίπαλο δέος, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όταν ήταν βοηθός προπονητή στη Μπαρτσελόνα στο πλευρό του Φρανκ Ράικαρντ είχε την ευκαιρία να απολαύσει τον Λιονέλ Μέσι στα πρώτα του βήματα στους "μπλαουγκράνα", παρόλα αυτά ο Χενκ Τεν Κάτε δεν κρύβει ότι τα πράγματα που κάνει ο "Pulga" τον έχουν αφήσει άφωνο όλα αυτά τα χρόνια.

"Είναι πολύ δύσκολο με λέξεις να περιγράψω πόσο καλά και σταθερά παίζει ο Μέσι. Φυσικά έχει πετύχει όλα αυτά τα σπουδαία γκολ όμως στην τελική αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να υπηρετεί το συμφέρον της ομάδας. Παίζει χωρίς εγωισμό. Σε αντίθεση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Μέσι δεν είναι καθόλου ατομιστής και χαίρεται όταν κάποιος άλλος σκοράρει".

Ύμνοι Τεν Κάτε για Μέσι

Η περίφημη τριπλέτα MSN (Messi-Suarez-Neymar) έσπασε φέτος όλα τα κοντέρ σταματώντας στα 122 γκολ (!) σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της "Μπάρτσα"

Όσο για το πού μπορεί να φτάσει ο 27χρονος ηγέτης της Μπαρτσελόνα (κλείνει τα 28 του χρόνια στις 24 Ιουνίου), ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού σήκωσε ψηλά τα χέρια του, γράφοντας χαρακτηριστικά στη στήλη που διατηρεί στην ολλανδική ιστοσελίδα "Sport1".: "Δεν μπορώ να φανταστώ τι να περιμένουμε από αυτόν. Είναι απίστευτα έξυπνος και τρομερός οργανωτής στο παιχνίδι της ομάδας".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ