ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζέραρντ: "Δεν θα επιστρέψω στην Ευρώπη"

Τζέραρντ: "Δεν θα επιστρέψω στην Ευρώπη"

Ο Στίβεν Τζέραρντ επιβεβαίωσε σε συνέντευξή του πως δεν θα πάει ούτε στη Λίβερπουλ ούτε σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο τον Ιανουάριο, καθώς επιθυμεί να ξεκουραστεί ενόψει της νέας σεζόν στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ είχε επιλέξει κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στους Λος Άντζελες Γκάλαξι να κάνει δύο μικρά διαλείμματα (όταν δεν είχε υποχρεώσεις στο MLS) και να αγωνιστεί στη Μίλαν σε δύο διαφορετικές χρονικές περιόδους, όμως ο Στίβεν Τζέραρντ δεν θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Αυτό το ξεκαθάρισε ο ίδιος ο Άγγλος μέσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "Eurosport", βάζοντας έτσι τέλος στις φήμες που ήθελαν την επιστροφή του στη Λίβερπουλ έστω για μερικούς μήνες μετά από σχετική παρότρυνση από τον Γιούργκεν Κλοπ.

"Αποσύρθηκα από την εθνική Αγγλία οπότε δεν χρειάζεται να πάω και να αποδείξω την Αγγλία μου στην Ευρώπη.

Τζέραρντ: "Δεν θα επιστρέψω στην Ευρώπη"

Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση επειδή με περιμένει μία πολύ μεγάλη σεζόν τη νέα χρόνια και είναι σημαντικό να επιστρέψω δυνατός, ξεκούραστος και έτοιμος.

Δεν θα επιστρέψω στην Ευρώπή παίζοντας ως δανεικός σε κάποια ομάδα", ξεκαθάρισε ο Τζέραρντ, ο οποίος πρόσθεσε πως το όνειρό του είναι να κατακτήσει πρωτάθλημα με τους Γκάλαξι (φέτος δεν τα κατάφερε), που είναι άλλωστε και ο μοναδικός τίτλος που του έλειψε τα προηγούμενα 17 χρόνια με τη Λίβερπουλ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ