ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζαν: "Δεν λήστεψα κανέναν"

Asamoah Gyan celebrating after scoring a goal  during the ACQ  at the Accra Sports Stadium in Accra, Ghana© Christian Thompson/Backpagepix
Asamoah Gyan celebrating after scoring a goal during the ACQ at the Accra Sports Stadium in Accra, Ghana© Christian Thompson/Backpagepix CHRISTIAN THOMPSON/BACKPAGEPIX

Ο Ασαμόα Τζαν υπεραμύνθηκε της απόφασής του να αγωνιστεί σε ομάδα της Κίνας έναντι ηγεμονικού συμβολαίου, τονίζοντας πως το μόνο που τον νοιάζει είναι να μαζέψει χρήματα για την οικογένειά του.

Αίσθηση προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες ο Ασαμόα Τζαν με τη μεταπήδησή του στην κινεζική Shanghai SIPG καθώς υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές 16.000.000 ευρώ (!) και είναι πλέον μεταξύ των 10 πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαριστών στον κόσμο .

Πολλοί είναι εκείνοι που τον κατηγόρησαν πως έριξε τα στάνταρντς τους όσον αφορά στο επίπεδο της ομάδας που αγωνίζεται μόνο και μόνο για τα λεφτά όμως ο αρχηγός της εθνικής Γκάνας πέρασε στην αντεπίθεση, απαντώντας στους επικριτές του.

"Δεν μπορώ να καταλάβω την κριτική. Δουλεύω σκληρά για αυτά που κερδίζω. Είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά μου. Δεν είναι ότι κάνω κάτι παράνομο ή ληστεύω ανθρώπους", τόνισε ο Τζαν με δηλώσεις του στο "BBC", και πρόσθεσε:

"Έχω μάθει να μετατρέπω τα αρνητικά σε θετικά και έχω καταλάβει ότι όλοι δουλεύουν για τα χρήματα. Στο τέλος της καριέρας μου ο κόσμος δεν θα μου κάνει άλλη κριτική. Θα πάνε στον επόμενο.

Στο τέλος της καριέρας μου το μόνο που μετράει για μένα είναι πόσο καλά τα πήγα για μένα, την οικογένειά μου και τα δικά μου πρόσωπα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ