ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζαμπαρίνι: "Ο Ινφαντίνο αγόρασε ψήφους"

Τζαμπαρίνι: "Ο Ινφαντίνο αγόρασε ψήφους"

Βολές κατά του Τζάνι Ινφαντίνο εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Παλέρμο, κατηγορώντας τον πως αγόρασε ψήφους προκειμένου να εκλεγεί ως ο νέος πρόεδρος της FIFA.

Ο Ζεπ Μπλάτερ αποτελεί και τυπικά παρελθόν και ο Τζάνι Ινφαντίνο αποτελεί επίσημα εδώ και λίγες ημέρες τον νέο ηγέτη της παγκόσμιας ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, ωστόσο οι πρώτες δηλώσεις κατά του 45χρονου Ιταλοελβετού δεν άργησαν να έρθουν.

Αυτές προήλθαν από τον πρόεδρο της Παλέρμο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι (γνωστός για τα ξεσπάσματα και τις ιδιορρυθμίες του), ο οποίος δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Bruno" με αφορμή την επικράτηση του πρώην γενικού γραμματέα της UEFA:

"Το σύστημα δεν αλλάζει και το τωρινό Νο 1 της FIFA, ο αρχηγός των γραφειοκρατών Ινφαντίνο, αποτελεί κομμάτι του εδώ και πολύ καιρό.

Εάν τον ψήφισαν πρέπει να είναι επειδή αγόρασε περισσότερες ψήφους από τον Σεΐχη. Ελπίζω να με τιμωρήσουν που το είπα αυτό. Θα ήταν τιμή για μένα".

Τζαμπαρίνι: "Ο Ινφαντίνο αγόρασε ψήφους"

Σημειώνεται πως ο 74χρονος Ιταλός παράγοντας βρίσκεται σε διαμάχη με το CAS μετά από απόφαση του Διαιτητικού Αθλητικού Δικαστηρίου που τον καλεί να πληρώσει 15.000.000 ευρώ στον μάνατζερ του Πάουλο Ντιμπάλα (για τη μεταγραφή του στη Γιουβέντους), με τον ίδιο να δηλώνει:

"Αυτή την εβδομάδα θα πάω το TAS στο δικαστήριο μέσω της ποινικής δικαιοσύνης. Πρόκειται για αδίστακτους ανθρώπους που συμπεριφέρονται απαίσια.

Αποσπούν μέσω εκβιασμών πολλά εκατομμύρια και κατόπιν μοιράζουν τα κέρδη μεταξύ τους".

Δείτε το who is who του Τζάνι Ινφαντίνο, από το αφιέρωμα της Νίκης Μπάκουλη για τις εκλογές της FIFA.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ