ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσέλσι ο Κουαδράδο, Φιορεντίνα ο Σαλάχ

Τσέλσι ο Κουαδράδο, Φιορεντίνα ο Σαλάχ
© JL1MP

Η Τσέλσι συμφώνησε με την Φιορεντίνα στα 33.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Κουαδράδο, ενώ θα δώσει και δανεικό τον Σαλάχ στους "βιόλα". Πωλείται και ο Σέρλε

Μόνο το τυπικό της ανακοίνωσης μένει για να θεωρείται παίκτης της Τσέλσι ο Χουάν Κουαδράδο, καθώς οι "μπλε" συμφώνησε με την Φιορεντίνα για την απόκτησή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το κόστος ανέρχεται στα 33.000.000 ευρώ, ενώ η ομάδα του Λονδίνου θα δώσει στους "βιόλα" και τον Μοχάμεντ Σαλάχ με την μορφή δανεισμού για 18 μήνες.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο κάνει το ρόστερ του πολύ καλύτερο και έχει έναν παίκτη που μπορεί να διεκδικήσει και θέση στην 11άδα και ουσιαστικά θα δίνει μάχη με τον Ουίλιαν για το ποιος θα είναι το δεύτερο εξτρέμ (το πρώτο είναι ο Αζάρ φυσικά).

Τα λεφτά που έδωσε για τον Κουαδράδο ο αγγλικός σύλλογος αναμένεται να τα πάρει πίσω κατά μεγάλο ποσοστό από την πώληση του Αντρέ Σέρλε, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει σε Βόλφσμπουργκ ή Ντόρτμουντ.

Ο Κουαδράδο είναι 26άχρονος διεθνής Κολομβιανός εξτρέμ και είχε ρήτρα 35.000.000 ευρώ, όμως επήλθε συμφωνία στα 33.000.000 ευρώ και η Τσέλσι θέλει να γίνουν γρήγορα οι διαδικασίες έτσι ώστε να παίξει στο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι το Σάββατο.

Όσον αφορά στον Μοχάμεντ Σαλάχ, είναι 22άχρονος διεθνής Αιγύπτιος και για 1.5 χρόνο έχει την ευκαιρία μέσω της Φιορεντίνα να πείσει τους "μπλε" για επιστροφή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ