ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσελίνο σε Μουρίνιο: "Αν έχεις αρχ@@@@", έλα στη Λιντς"

Τσελίνο σε Μουρίνιο: "Αν έχεις αρχ@@@@", έλα στη Λιντς"

Ο ιδιοκτήτης της Λιντς, Μάσιμο Τσελίνο, προ(σ)κάλεσε τον Ζοζέ Μουρίνιο να πάει στην ομάδα του για να αποδείξει την αξία του ενώ αποκάλυψε πως την ίδια θέση ήθελε πριν λίγο καιρό ο... Κάρλο Αντσελότι.

Ο Μάσιμο Τσελίνο είχε προχωρήσει 36 φορές σε αλλαγή προπονητή στα 22 χρόνια παρουσίας του στη Λιντς ενώ από το 2013 που βρίσκεται στη Λιντς φροντίζει "τιμάει" το προσωνύμιο "προπονητοφάγος" που του έχει αποδοθεί καθώς έχει ήδη συνεργαστεί με 6 προπονητές!

Τα ρεπορτάζ από το Νησί αναφέρουν πως ο Στιβ Έβανς μετράει ημέρες στον πάγκο των "παγωνιών" και φαίνεται πως είναι 100% αληθή αν κρίνουμε από την συνέντευξη που έδωσε στην "Telegraph" ο Ιταλός παράγοντας, όπου έκανε κάλεσμα στον Ζοζέ Μουρίνιο να πάρει τα ηνία!

"Του είπα, εάν είχες τα αρχ@@@@ θα έπρεπε να έρθεις να αναλάβεις την Λιντς. Φέρε την Λιντς στην Premier League και μετά το Champions League. Αυτό θα πει αρχ@@@@. Θέλεις να παίξεις μπάλα, έλα μαζί μου στην Λιντς.

Τσελίνο σε Μουρίνιο: "Αν έχεις αρχ@@@@", έλα στη Λιντς"

Ο Μουρίνιο, όπως και άλλοι, θα πρέπει να ρωτήσει τον εαυτό του αν εξακολουθεί να είναι τεχνικό. Πώς το ανακαλύπτεις; Πηγαίνοντας στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ;", δήλωσε αρχικά ο ιδιόρρυθμος ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος ανέφερε επίσης ότι επικοινώνησε μαζί του ο Αντσελότι!

"Με κάλεσε ο Αντσελότι. Μάσιμο, φέρε την ομάδα στην Premier League και θα έρθω σε εσένα επειδή το μόνο μέρος που μου λείπει και θέλω να γυρίσω είναι η Αγγλία. Για μένα ένας καλός προπονητής πρέπει να αποδεικνύει πως είναι καλός προπονητής. Έλα εδώ και απόδειξέ το μου".

Τσελίνο σε Μουρίνιο: "Αν έχεις αρχ@@@@", έλα στη Λιντς"

Σημειώνεται πως ο Τσελίνο δεν έχει καταφέρει σε καμία περίπτωση να "κερδίσει" τον κόσμο της Λιντς με τον τρόπο που διοικεί την ομάδα του και ουκ ολίγες είναι οι φορές που οι οπαδοί έχουν επιχειρήσει μέσα από διαδηλώσεις να τον "πείσουν" να τους... αδειάσει τη γωνιά.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ