ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάβι: "Ο Κοουτίνιο μπορεί να βελτιώσει την Μπαρτσελόνα"

Τσάβι: "Ο Κοουτίνιο μπορεί να βελτιώσει την Μπαρτσελόνα"

Την πεποίθησή του ότι ο Φελίπε Κοουτίνιο είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες στον ποδοσφαιρικό χάρτη, που θα μπορούσε να αναβαθμίσει το ρόστερ της Μπαρτσελόνα, εξέφρασε ο θρύλος των “μπλαουγκράνα”, Τσάβι Ερνάντεθ.

Ο Τσάβι Ερνάντεθ ο οποίος αγωνίζεται πλέον στο Κατάρ αποθέωσε τον μεσοεπιθετικό της Λίβερπουλ, Φελίπε Κοουτίνιο, υποστηρίζονταςότι τον θεωρείέναν εκ των κορυφαίων στη θέση του τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Παράλληλα, τον συμβούλεψε να αγνοήσει, τουλάχιστον για την ώρα, τις όποιες φήμες για μεταγραφή και να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις του στους"κόκκινους".

" Ο Κοουτίνιο είναι ένας παίκτης που πάντα πίστευα πως ήταν ιδιαίτερος, αλλά υπό τις οδηγίες του Κλοπ, έχει ανέβει σε άλλο επίπεδο. Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν πολλοίκαλύτεροι μέσοι στην Ευρώπη. Έδειχνε πάντα την ποιότητά του, αλλά τώρα παίζει καλά και σε έναν αριθμό διαδοχικών αγώνων.

Αυτά είναι πολύ καλά νέα για τη Λίβερπουλ, αν θέλει πραγματικά να παλέψει για τον τίτλο. Αγωνίζεται υπό τις οδηγίες ενός εκ των κορυφαίων προπονητών στην Ευρώπη. Ο Κλοπ έχει μεγάλη εμπειρία στο να εξελίσσει ποδοσφαιριστές κορυφαίας κλάσης, οπότε αυτή είναι μια καλή ομάδα για εκείνον".

Στις φήμες περί ενδιαφέροντος της Μπαρτσελόνα για τον Κοουτίνιο, ο 35χρονος Ισπανός τόνισε: “Όταν παίζεις σε αυτό το επίπεδο, θα συζητούνται πάντα τέτοια ενδεχόμενα, αλλά τώρα πρέπει να το αγνοήσει και να συγκεντρωθεί, γιατί νομίζω πως η Λίβερπουλ έχει μία μεγάληευκαιρία τη φετινή σεζόν. Δεν υπάρχουν πολλοί παίκτες που μπορούν να βελτιώσουν την Μπαρτσελόνα, αλλά αν ρωτήσεις εμένα, θα σου πω πως είναι ένας εξ αυτών. Τεχνικά, είναι πολύ καλός. Θα ταίριαζε στη φιλοσοφία της Μπαρτσελόνα”.

Με τον Γιούργκεν Κλοπ “οδηγό” του, ο 24χρονοςσημειώνει διαρκή πρόοδο στο "Άνφιλντ" και η λογική λέει πως το όνομά του θα μας απασχολήσει σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό στο προσεχές μέλλον.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ