ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τροχαίο ο Αρντίλες

PKT4671-344765
OSVALDO ARDILES
FOOTBALLER
1978


Professional footballer Osvaldo (Ossie) Ardiles pictured with fellow Tottenham Hotspurs player Ricardo Villa, left, before the start of match versus Antwerp at Antwerp stadium this evening.
PKT4671-344765 OSVALDO ARDILES FOOTBALLER 1978 Professional footballer Osvaldo (Ossie) Ardiles pictured with fellow Tottenham Hotspurs player Ricardo Villa, left, before the start of match versus Antwerp at Antwerp stadium this evening. PKT4671-344765 OSVALDO ARDILES FOOTBALLER 1978 PROFESSIONAL FOOTBALLER OSVALDO (OSSIE) ARDILES PICTURED WITH FELLOW TOTTENHAM HOTSPURS PLAYER RICARDO VILLA, LEFT, BEFORE THE START OF MATCH VERSUS ANTWERP AT ANTWERP STADIUM THIS EVENING.

O παλαίμαχος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής Οσβάλντο Αρντίλες εισήχθη εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αργεντινής μετά από τροχαίο ατύχημα στα νησιά Φώκλαντ.

Ο 61χρονος πρώην ποδοσφαιριστής Οσβάλντο Αρντίλες τραυματίστηκε καθώς οδηγούσε το αυτοκίνητο του στα νησιά Φώκλαντ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα Μέσα Ενημέρωσης της Αργεντινής, στο αυτοκίνητο επέβαιναν επτά άτομα μέσα σε αυτούς και ο συμπαίκτης του στην εθνική Αργεντινής και στην Τότεναμ την δεκαετία του '80 Ρίκι Βίλα.

Ο Αρντίλες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο "King Edward Memorial" στην πρωτεύουσα των νησιών Φώκλαντ, Στάνλεϋ και η είδηση του τραυματισμού του επιβεβαιώθηκε από την διοίκηση του νοσοκομείου.

Απέφυγαν ωστόσο, να μπουν σε λεπτομέρειες για την κρισιμότητα της κατάστασης των πρώην ποδοσφαιριστών και παγκόσμιων πρωταθλητών με την εθνική Αργεντινής.

Αν και όπως μεταδίδουν τα Βρετανικά Μέσα Ενημέρωσης, η υγεία του Αρντίλες είναι σε καλή κατάσταση σύμφωνα με την μαρτυρία νοσοκόμας. Ο Aρντίλες μαζί με τον Βίλα ετοίμαζαν ντοκιμαντέρ για την τηλεόραση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ