ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομερή ανατροπή για τη Νιούκαστλ

Τρομερή ανατροπή για τη Νιούκαστλ

Η Νιούκαστλ βρέθηκε να χάνει με 3-2 από την Νόριτς, αλλά με δύο γκολ από τους Γκουφράν και Γκέιλ στο 95 και το 96 "γύρισε" την αναμέτρηση. (VIDEO)

Ένα ματς που έμοιαζε χαμένο κατάφερε να γυρίσει η Νιούκαστλ. Το βράδυ της Τετάρτης αντιμετώπιζε την Νόριτς στο Σεν Τζέιμς Παρκ και παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε με νωρίς με τον Γκέιλ (σ.σ. άνοιξε το σκορ στο 24') τα πράγματα έμοιαζαν να εξελίσσονται καταστροφικά για εκείνη.

Μέσα σε 40 λεπτά οι φιλοξενούμενοι με εύστοχοι εκτέλεση πέναλτι του Ντορανς και άλλα δύο από τους Ζερόμ και Μέρφι κατάφεραν να προηγούνται με 3-1 στο 69'.

Ο Γκέιλ απάντησε δύο λεπτά αργότερα, αλλά οι παίκτες του Ράφα Μπενίτεθ παρά την πίεση που άσκησαν δεν μπορούσαν να σκοράρουν. Ο διαιτητής έδωσε έξι λεπτά καθυστερήσεις στο τέλος, αλλά η Νιουκαστλ χρειάστηκε μόλις δύο για να κάνει μια τρομερή ανατροπή.

Στο 95 ο Γκουφράν ήταν εκείνος που έκανε το 3-3 με κεφαλιά έπειτα από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και πριν προλάβουν να καταλάβουν τι έγινε οι παίκτες της Νόριτς είδαν τον Γκέιλ να πετυχαίνει το τρίτο του γκολ στην αναμέτρηση και να γράφει το τελικό 4-3 μέσα σε απίστευτους πανηγυρισμούς.

H μεγάλη ανατροπή της Νιούκαστλ

Η ανατροπή μέσα από βίντεο τραβηγμένο από την εξέδρα

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ