ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα για Σαμοράνο

Τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα για Σαμοράνο

Ο Ιβάν Σαμοράνο και η σύζυγός του ενεπλάκησαν σε σοβαρό αυτοκινητιστικό ατύχημα στο Μπουένος Άιρες όταν το αμάξι τους χτυπήθηκε από άλλο διερχόμενο όχημα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν ο Ιβάν Σαμοράνο και η σύζυγός του, Μαρία Αλμπερό (μοντέλο από την Αργεντινή) όταν κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο Μπουένος Άιρες για να επισκεφτούν την οικογένεια της συζύγου του, ένα αυτοκίνητο έπεσε με πολύ μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δικό τους όχημα.

Το αυτοκίνητο του ζευγαριού υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές, με τους ίδιους πάντως να αποφεύγουν τα χειρότερα. Ο Χιλιανός πρώην επιθετικός γλίτωσε με μερικούς μόνο μώλωπες ενώ η συζυγός του διακομίστηκε με ελικόπτερο στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς είχε πόνους στην αυχενική περιοχή ωστόσο πήρε εξιτήριο μετά από μερικές ώρες.

Τρομακτικό αυτοκινητιστικό ατύχημα για Σαμοράνο

Το ζευγάρι φορούσε ζώνη ενώ μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων άνοιξαν οι αερόσακοι, στοιχεία που -μαζί φυσικά με τον παράγοντα τύχη- έπαιξαν ρόλο στο να βγουν σώοι και αβλαβείς από το αυτοκίνητό τους μετά τη σφοδρή σύγκρουση που προηγήθηκε.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ