ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίτη σερί ήττα η Μπαρτσελόνα από Φιορεντίνα

Τρίτη σερί ήττα η Μπαρτσελόνα από Φιορεντίνα

Στο πρώτο ματς του Πάουλο Σόουζα στην Φλωρεντία, η Φιορεντίνα νίκησε με 2-1 την Μπαρτσελόνα, η οποία υποχρεώθηκε σε τρίτη συνεχόμενη φιλική ήττα (videos)

Υποσχέσεις άφησε η Φιορεντίνα του Πάουλο Σόουζα, καθώς στο πρώτο ματς με τον Πορτογάλο τεχνικό στην Φλωρεντία νίκησε 2-1 την Μπαρτσελόνα.

Το ξεκίνημα των Ιταλών ήταν δυναμικό, καθώς προηγήθηκαν 2-0 στο 12ο λεπτό με τα δύο γκολ του Φιλίπο Μπερναρντέσκι (το πρώτο στο 4').

Ο Λουίς Σουάρες μείωσε στο 17' και μετά το εντυπωσιακό 20άλεπτο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με την Μπαρτσελόνα να μην γλιτώνει την 3η συνεχόμενη φιλική ήττα (ManUtd με 1-3 και Τσέλσι στα πέναλτι).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Τόμοβιτς, Γκονσάλο Ρονρίγκες, Ρονκάγλια (79' Ρέμπιτς), Πασκουάλ (75' Μπάγκαντουρ), Μπόρχα Βαλέρο, Μπάντελ (46' Μάριο Σουάρεθ), Χοακίν (64' Μάρκος Αλόνσο), Μπερναρντέσκι, Ίλιτσιτς (65' Βεσίνο), Μπαμπακάρ (46' Τζουζέπε Ρόσι).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν (78' Μασίπ), Σέρτζι Ρομπέρτο, Πικέ, Βερμάλεν, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (66' Μπάρτρα), Ινιέστα (46' Ελ Χανταντί), Ραφίνια (78' Γκουμπάου), Πέδρο, Λουίς Σουάρες (64' Σάντρο Ραμίρεθ).

Τρίτη σερί ήττα η Μπαρτσελόνα από Φιορεντίνα

Φιορεντίνα - Μπαρτσελόνα 2-1





TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ