ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τριάρα της Παρί Σ.Ζ. στη Ρεάλ για το ICC

Τριάρα της Παρί Σ.Ζ. στη Ρεάλ για το ICC

Η Παρί Σεν Ζερμέν πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και επικράτησε 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης για το Internatinal Champions Cup στο Οχάιο, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Μουνιέ με δυο γκολ. Δείτε τα γκολ του αγώνα (VIDEO).

Για το Internatinal Champions Cup και σε αγώνα που έγινε στο Οχάιο, η Παρί Σεν Ζερμέν ήταν εμφανώς ανώτερη και επικράτησε 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης. Οι Παριζιάνοι που την περσινή σεζόν έκαναν... καρέ τίτλων στην Γαλλία, ήταν πιο έτοιμοι από τους Πρωταθλητές Ευρώπης και δικαίως έφτασαν στο θετικό αποτέλεσμα.

Ο Τζόναθαν Ικόνε άνοιξε το σκορ μόλις στο 2' για την ομάδα του Ουνάι Έμερι, ο οποίος ανέλαβε αυτό το καλοκαίρι, αντικαθιστώντας τον Λοράν Μπλαν, για να έρθει ο Μουνιέ στο 35' να κάνει το 2-0 με δυνατό μακρινό σουτ. Μάλιστα, είχε αντικαταστήσει από το 11' τον τραυματία, Τιάγκο Σίλβα.

Και σα να μην έφτανε αυτό, ο ίδιος παίκτης πέντε λεπτά μετά έκανε δυο τα προσωπικά του γκολ και τρία της ομάδας του. Η Ρεάλ μείωσε απλά με τον Μαρσέλο στο 44', διαμορφώνοντας το 3-1, το οποίο έμελλε να μείνει ως το φινάλε της αναμέτρησης.

Να πούμε βέβαια πως ο προπονητής της "Βασίλισσας", Ζινεντίν Ζιντάν, παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές και πολλοί από τους λεγόμενους βασικούς, δεν ξεκίνησαν στην αναμέτρηση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ