ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τρελός" με Premier League και... Μ. Γιουνάιτεντ ο Γκατούζο

"Τρελός" με Premier League και... Μ. Γιουνάιτεντ ο Γκατούζο

Ο Τζενάρο Γκατούζο παραδέχτηκε το πάθος του για το αγγλικό ποδόσφαιρο σε συνέντευξή του ενώ αποκάλυψε πως αν του έκανε πρόταση η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ θα πήγαινε με τα... πόδια στο Νησί.

"Θα πήγαινα με τα πόδια εκεί. Θα πήγαινα και αύριο", τόνισε ο Τζενάρο Γκατούζο σε συνέντευξή του στη "Sun" αναφορικά με μία ενδεχόμενη πρόταση που θα του γινόταν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον άλλοτε παγκόσμιο πρωταθλητή με την εθνική Ιταλίας και νυν τεχνικός της Πίζα, να δηλώνει:

"Ο Άλεξ Φέργκιουσον είχε πάντα σεβασμό απέναντί μου και εγώ θαύμαζα πάντα την Premier League, αφού τη θεωρώ το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Στην Ιταλία είμαστε αυθεντίες στην τακτική αλλά στην Αγγλία βλέπεις παίκτες με ρυθμό και με μεγάλη δύναμη στα πόδια τους. Μου αρέσει να παρακολουθώ την Championship, διότι σε αυτά τα παιχνίδια βλέπω την πραγματική αγάπη που έχουν οι Άγγλοι για το ποδόσφαιρο.

Αναπνέουν ποδόσφαιρο. Βλέπω δύο ματς της Championhip κάθε βράδυ. Στην Ιταλία, κάποιες ομάδες μπορούν να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Στην Αγγλία, με κάθε δράση από μία ομάδα, υπάρχει αντίδραση από την αντίπαλη ομάδα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ