ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρελό ξύλο μεταξύ οπαδών στο Χάρκοβο

Τρελό ξύλο μεταξύ οπαδών στο Χάρκοβο

Γυαλιά καρφιά τα έκαναν χούλιγκαν από την Ουκρανία και την Ολλανδία πριν τον αγώνα της Σαχτάρ με τη Φέγενορντ. (VIDEO)

Οι πληροφορίες για συμπλοκές ανάμεσα σε Ουκρανούς και Ολλανδούς χούλιγκαν επιβεβαιώθηκαν με τον πλέον επίσημο τρόπο. Η αστυνομία στο Χάρκοβο προχώρησε σε πάνω από 50 συλλήψεις και άλλες τόσες προσαγωγές μετά από εκτεταμένα επεισόδια ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τρίτης (31/10) όταν Ολλανδοί οπαδοί της Φέγενορντ πήγαν στην Ουκρανία για να υποστηρίξουν την ομάδα τους στον αγώνα της Τετάρτης με την Σαχτάρ.

Μόλις έγιναν αντιληπτοί από Ουκρανούς χούλιγκαν δέχτηκαν επίθεση σε παμπ όπου είχαν σταματήσει για να πιουν το ποτό τους. Μάλιστα, όπως θα δείτε και στο βίντεο παρακάτω οι δύο πλευρές συνεπλάκησαν και μέσα στο μαγαζί με καρέκλες και μπουκάλια να εκτοξεύονται εκατέρωθεν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στα επεισόδια δεν συμμετείχαν μόνο οπαδοί της Σαχτάρ, αλλά και εκείνοι της Μέταλιστ με τους Ολλανδούς να καταγγέλλουν ότι δέχτηκαν μαζική επίθεση σε διάφορα σημεία της πόλης. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το βράδυ της Τετάρτης η Σαχτάρ επιβλήθηκε με 3-1 επί της Φέγενορντ.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια στην παμπ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ