ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρελή πρόταση για Τότι από Τουρκία!

Τρελή πρόταση για Τότι από Τουρκία!

Η Αντάλιασπορ έκανε το "μπαμ" με τον Σαμουέλ Ετό και τώρα θέλει να πυροδοτήσει τη μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού αποκτώντας τον Φραντσέσκο Τότι. Διαβάστε πόσα προσφέρει στον καπιτάνο της Ρόμα.

Οι Τούρκοι τρελάθηκαν! Για την ακρίβεια οι άνθρωποι της Αντάλιασπορ οι οποίοι αφού συμφώνησαν με τον Σαμουέλ Ετό τώρα θέλουν να προχωρήσουν σε ένα ακόμα πιο ηχηρό μεταγραφικό χτύπημα και για το λόγο αυτό κοιτάζουν παίκτες από το "πάνω ράφι".

Ο Ροναλντίνιο που ήταν ο αρχικός τους στόχος χάθηκε (βλ. Φλουμινένσε) και η συμφωνία με τον Κασάνο δεν προχώρησε όμως δεν τον βάζουν κάτω και σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ η νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορίατης Τουρκίας έβαλε στο στόχαστρο τον Φραντσέσκο Τότι.

Είναι μάλιστα έτοιμη να κάνει μία σούπερ δελεαστική πρόταση στον ηγέτη και ζωντανό σύμβολο της Ρόμα, δίνοντάς του 10.000.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας, με τον 38χρονο άσο να εισπράττει αυτή τη στιγμή στους "τζαλορόσι" το ποσό των 4.5000.000 ευρώ ετησίως.

Τρελή πρόταση για Τότι από Τουρκία!

Ο Φραντσέσκο Τότι σε φάση από το σαββατιάτικο φιλικό της Ρόμα με τη Ρεάλ Μαδρίτης για το International Champions Cup

Φυσικά, τα ιταλικά ΜΜΕ θεωρούν πως η κίνησή τους αυτή είναι καταδικασμένη να αποτύχει από τη στιγμή που ο Τότι δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να αφήσει την ιταλική πρωτεύουσα, εξακολουθεί να βρίσκεται στο επίκεντρο των πλάνω του Ρούντι Γκαρσία ενόψει της νεάς σεζόν ενώ είναι από τους πλέον ακριβοπληρωμένους άσους της Serie A με 4.500.000 ευρώ απολαβές το χρόνο.

Υπενθυμίζεται πως οι άνθρωποι της Αντάλιασπορ έχουν βάλει ψηλά τον πήχη αν αναλογιστεί κανείς η πρόσφατη δήλωση του προέδρου της ομάδας Γκιουλτεκίν Γκεντσέρ πως " εντός της επόμενης πενταετίας θα κάνουμε δικό μας τον Μέσι " .

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ