ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρεις ασίστ Μασάντο, η Ντίναμο 4-1 την ΝΚ Ζάγκρεμπ

Τρεις ασίστ Μασάντο, η Ντίναμο 4-1 την ΝΚ Ζάγκρεμπ

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ δεν είχε κανένα πρόβλημα να επικρατήσει με 4-1 της συμπολίτισά της, NK Ζάγκρεμπ, τέσσερις ημέρες πριν υποδεχθεί τον Ολυμπιακό. Τρεις ασίστ από Μασάντο, δύο γκολ από Φερνάντες. (VIDEO)

Με πρωταγωνιστές τον 29χρονο Πορτογάλο πρώην μέσο του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο, ο οποίος μοίρασε τρεις ασίστ και τον 27χρονο Χιλιανό επιθετικό, Χούνιορ Φερνάντες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, η Ντίναμο Ζάγκρεμπ νίκησε με 4-1 την NK Ζάγκρεμπ, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 13ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας του κροατικού πρωταθλήματος.

Επιστροφή στις νίκες για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, την Τρίτη στην Κροατία, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική του κροατικού πρωταθλήματος (12η) είχε αναδειχθεί ισόπαλη 2-2 - εκτός έδρας - με την Ίντερ Ζάπρεσιτς.

Η ΝΚ Ζάγκρεμπ δεν χρειάστηκε παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα για να ανοίξει το σκορ, στο "Μαξιμίρ", με τον Μπόμπαν να φεύγει στην αντεπίθεση και να πιάνει κοιμωμένη την άμυνα της Ντίναμο. Μετά ανέλαβε δράση ο Χούνιορ Φερνάντες. Ο Χιλιανός ισοφάρισε για την Ντίναμο στο 9ο λεπτό και της έδωσε το προβάδισμα στο 35ο. Και οι δύο φάσεις ξεκίνησαν από τα πόδια του Πορτογάλου πρώην μέσου του Ολυμπιακού, Πάουλο Μασάντο, ο οποίος πιστώνεται και τις ασίστ.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Χόντζιτς έκανε το 3-1 μετά από ασίστ του Μασάντο (εκ νέου, η τρίτη στο ματς), ενώ ο Άνχελο Ενρίκες εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα της ΝΚ Ζάγκρεμπ και διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Με τραυματισμό αποχώρησε ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, Ίβο Πίντο, κι ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί το μέγεθος αυτού και κατά πόσο είναι εύκολη ή δύσκολη η συμμετοχή του στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Τρεις ασίστ Μασάντο, η Ντίναμο 4-1 την ΝΚ Ζάγκρεμπ

Η Ντίναμο Ζάγρκεμπ θα συνεχίσει να οδηγεί κι αυτή την αγωνιστική την κούρσα της πρώτης κατηγορίας του κροατικού πρωταθλήματος καθώς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 27 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη Χάιντουκ Σλπιτ η οποία έχει ματς λιγότερο. Η σημερινή αντίπαλός της, NK Ζάγκρεμπ, είναι ουραγός του πρωταθλήματος με μόλις τέσσερις βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ντίναμο, στο "Μαξιμίρ", για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι δύο ομάδες έχουν τρεις βαθμούς, τους οποίους έχουν κατακτήσει με νίκη επί της Άρσεναλ.

Η σύνθεση της Ντίναμο: Εντουάρντο, Ίβο Πίντο (37' Μάτελ), Μπένκοβιτς, Τάραβελ, Μούσα, Γκονσάλο, Χούνιορ Φέρναντες, Κόριτς, Μασάντο (71' Ρογκ), Χόντζιτς (59' Σόβσιτς), Άνχελο Ενρίκες

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ