ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραυματίστηκε σε 6 λεπτά ο Μήτρογλου

Τραυματίστηκε σε 6 λεπτά ο Μήτρογλου

Ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε στο 73' και έπαιξε μόλις 6 γεμάτα λεπτά στο φιλικό της Μπενφίκα με τη Λειψία, καθώς αποχώρησε τραυματίας (video)

Ακόμη πιο δύσκολα έγιναν τα πράγματα για τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς τραυματίστηκε εκ νέου στο φιλικό της Μπενφίκα με τη Λειψία, στο οποίο έπαιξε μόλις 6 "γεμάτα" λεπτά.

Ο Έλληνας στράικερ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 73ο λεπτό στην θέση του Ραούλ Χιμένες και στο 81ο είχε ήδη αντικατασταθεί απ'τον Πίζι, καθώς τραυματίστηκε στον δεξί μηρό, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα (το γκολ ακυρώθηκε λόγω οφ-σάιντ).

Στο χτεσινό φιλικό με την Άρσεναλ, δεν έπαιξε καθόλου, δεν ήταν καν στον πάγκο, καθώς κρίθηκε ανέτοιμος. Σήμερα αγωνίστηκε έπειτα από δική του επιθυμία και τελικά δεν δικαιώθηκε, καθώς ουσιαστικά αποδείχθηκε πως δεν ήταν ακόμη έτοιμος.

Ο Ραούλ Χιμένες αποτελεί το πιο ακριβό απόκτημα στην ιστορία της Μπενφίκα και αυτήν τη στιγμή ο Μεξικανός, αλλά και ο Χάρις Σεφέροβιτς (αποκτήθηκε ως ελεύθερος απ'την Άιντραχτ Φρανκφούρτης), είναι πιο ψηλά στην προτίμηση του Ρουί Βιτόρια για παρτενέρ του Ζόνας στην επίθεση των "αετών".

Ο τραυματισμός του "Μητρογκόλ", σε συνδυασμό και με το γεγονός πως ξεκίνησε αργότερα την προετοιμασία, κάνει ακόμη πιο δύσκολα τα πράγματα για αυτόν, με την παραχώρησή του να θεωρείται πολύ πιθανό σενάριο, χωρίς να αποκλείεται και η πώληση του Ραούλ Χιμένες.

Όσον αφορά στο φιλικό, η Λειψία νίκησε 2-0 την Μπενφίκα, χάρη σε τέρματα των Μάρσελ Χάλστενμπεργκ (19') και Μάρβιν Κόμπερ (53').

Λειψία - Μπενφίκα 2-0

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ