ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Tραυματίας Ρόμπεν, φευγάτος Γκέτσε

Tραυματίας Ρόμπεν, φευγάτος Γκέτσε

Η Μπάγερν νίκησε 4-3 στο πρώτο της φιλικό με την Λίπστατ, με τον Άριεν Ρόμπεν στο 36' να αποχωρεί τραυματίας, ενώ ο Ρουμενίγκε επιβεβαίωσε τις συζητήσεις με την Ντόρτμουντ για τον Μάριο Γκέτσε (video)

Ο Κάρλο Αντσελότι στο ανεπίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Μπάγερν είδε την ομάδα του να επικρατεί με 4-3 της Λίπστατ, μένοντας ευχαριστημένος με την απόδοση στο πρώτο ημίχρονο (3-0).

Τα δυσάρεστα για τον Ιταλό τεχνικό ήρθαν από τον Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος τραυματίστηκε στο 35ο λεπτό, με τον Ολλανδό στο 16' να έχει κάνει το 2-0.

Το σκορ είχε ανοίξει ο Γκριν και ο Ριμπερί στο 33' έκανε το 3-0, ενώ στο 4-0 έγινε με αυτογκόλ στο 49', με την Λίπστατ να μειώνει στο 51' με τον Ρουπ, στο 57' με τον Πάρενσεν και στο 87' με τον Μαϊέλα.

Μετά το φιλικό μάλιστα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου, Καρλ-Χάιντς Ρουμεντίγκε, επιβεβαίωσε πως υπάρχουν συζητήσεις με την Ντόρτμουντ για την παραχώρηση του Μάριο Γκέτσε.

Tραυματίας Ρόμπεν, φευγάτος Γκέτσε
Tραυματίας Ρόμπεν, φευγάτος Γκέτσε

Η σύνθεση της Μπάγερν...

Ούλραϊχ (46' Στρονγκ), Ραφίνια (64' Τίλμαν), Φέλιξ Γκέτσε (81' Φάιν), Μαρτίνες (46' Ίστεργουντ), Μπερνάτ (64' Φριντλ), Λαμ (61' Στινγκλ), Τσάμπι Αλόνσο (61' Σαμπανί), Μπένκο (61' Τάρνατ), Ρόμπεν (36' Τσρίτσκι), Γκριν (81' Χέγκλερ), Ριμπερί (46' Βίντσχαϊμερ)

Λίπστατ - Μπάγερν 3-4

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ