ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραβέρσο: "Η UEFA θα ερευνήσει την υπόθεση του Νεϊμάρ"

Barcelona forward Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky)
Barcelona forward Neymar walks on the field before an International Champions Cup soccer match against Manchester United, Wednesday, July 26, 2017, in Landover, Md. (AP Photo/Patrick Semansky) AP

Ο επικεφαλής του τμήματος του οικονομικού fair-play της UEFA, Αντρέα Τραβέρσο, επιβεβαίωσε τις έρευνες για την υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ στην Παρί ΣΖ, αλλά δεν επιβεβαίωσε την καταγγελία της Μπαρτσελόνα

Η πλέον επίσημη επιβεβαίωση ήρθε την Δευτέρα για τις έρευνες της UEFA στην υπόθεση της μεταγραφής του Νεϊμάρ απ'την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

"Ανεξάρτητα με το αν έχουμε λάβει ή όχι καταγγελία απ'την Μπαρτσελόνα, θα κοιτάξουμε τις λεπτομέρειες της μεταγραφής, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η τήρηση των κανόνων του οικονομικού fair-play", τόνισε ο Αντρέα Τραβέρσο, ο οποίος είναι υπεύθυνος του τμήματος της αδειοδότησης των συλλόγων και του οικονομικού fair-play της UEFA.

"Είναι αρκετά δύσκολο να αξιολογήσουμε τέτοιου είδους επιχειρήσεις, καθώς η UEFA δεν γνωρίζει τα πλάνα των συλλόγων. Μπορούν να πουλήσουν τους παίκτες για παρόμοια ή μεγαλύτερη τιμή. Μπορούμε απλά εν συνεχεία να κάνουμε υπολογισμούς και να δούμε αν τηρούνται οι κανόνες".

Θυμίζουμε πως οι φήμες αναφέρουν πως η Παρί Σεν-Ζερμέν θα αποκτήσει τον Νεϊμάρ δίνοντας τα 222.000.000 ευρώ της ρήτρας του στην Μπαρτσελόνα. Για την ακρίβεια, αναμένεται τα λεφτά να δώσει ο ίδιος ο Βραζιλιάνος και να τα πάρει εν συνεχεία μέσω άλλων συμφωνιών, κυρίως χορηγιών. Επίσης, πιθανότατα θα πάρει bonus υπογραφής 100.000.000 ευρώ!

AP Photo/Patrick Semansky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ