ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τους "έφαγαν" οι Εθνικές

Τους "έφαγαν" οι Εθνικές
© AFP/GETTY IMAGES

Η ανησυχία των προπονητών όταν βασικοί τους παίκτες πηγαίνουν στις εθνικές τους ομάδες είναι γνωστή και... δικαιολογημένη όπως θα δείτε για τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Πέντε παίκτες που είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στις ομάδες τους αναμένεται να μείνουν στα "πιτ" λόγω τραυματισμών που αποκόμισαν με τις εθνικές τους ομάδες. Δείτε αναλυτικά:

1. Καρίμ Μπενζεμά, Γαλλία-Αρμενία

Ο Ντιντέ Ντεσάμπ είχε πει πως θα αφήσει τον Μπενζεμά να παίξει σε όλο τον αγώνα και δεν θα ακολουθήσει την τακτική του Μπενίτεθ στη Ρεάλ. Ο Γάλλος επιθετικός ήταν εξαιρετικός σε όλο το παιχνίδι, σκοράροντας δυο γκολ στη νίκη της ομάδας του με 4-0. Στο 80ο λεπτό, όμως, έγινε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού στον οπίσθιο μηριαίο. Στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης υπάρχει ανησυχία καθώς έρχονται δύσκολα παιχνίδια για το πρωτάθλημα Ισπανίας και το Champions League.

2. Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, προπόνηση Εθνικής Γερμανίας

Άλλο ένα πρόβλημα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στις ήδη υπάρχουσες απουσίες, ήρθε να προστεθεί και αυτή του Σβάινσταϊγκερ. Στην τελευταία προπόνηση της Γερμανίας πριν από το παιχνίδι της Πέμπτης (8/10) ένιωσε ένα τράβηγμα στον μηρό. Οι Γερμανοί γιατροί λένε πως θα απουσιάσει από τις προπονήσεις τις Εθνικής για 2 με 3 μέρες και μετά θα επανεκτιμηθεί το πρόβλημα.

3. Πολ Πογκμπά, προπόνηση Εθνικής Γαλλίας

Στην προπόνηση της Γαλλίας, πριν από τον αγώνα της Πέμπτης (8/10) με αντίπαλο την Αρμενία, ο Πολ Πογκμπά γύρισε τον αστράγαλό του. Η αξονική τομογραφία στην οποία υπεβλήθη έδειξε διάστρεμμα πρώτου βαθμού. Αυτό σημαίνει πως, εκτός από την αναμέτρηση με την Αρμενία, θα απουσιάσει και από το φιλικό με τη Δανία την Κυριακή (11/10) ενώ είναι αμφίβολος για το ντέρμπι της Γιουβέντους με αντίπαλο την Ίντερ.

4. Σέρχιο Αγουέρο, Αργεντινή-Εκουαδόρ

Μόλις 20 λεπτά έμεινε ο Αγουέρο στον αγωνιστικό χώρο στην αναμέτρηση της Αργεντινής με το Εκουαδόρ για τα προκριματικά της Νοτίου Αμερικής για το Μουντιάλ. Η αρχική εκτίμηση δείχνει πρόβλημα στον μηρό του και θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις για να διακριβωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Ο προπονητής της Εθνικής Αργεντινής, Χεράρδο Μαρτίνο, είπε πως δεν έχει καμία σχέση αυτός ο τραυματισμός του με αυτόν που είχε πριν τη διακοπή για τις εθνικές.

5. Μάριο Γκέτσε, Ιρλανδία-Γερμανία

Ο Μάριο Γκέτσε τραυματίστηκε στο παιχνίδι της Ιρλανδίας με τη Γερμανία και αντικαταστάθηκε στο 35' από τον Σέρλε. Μία μέρα μετά τα νέα αναφορικά με το χτύπημά του δεν ήταν ευχάριστα. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 23χρονος χαφ της Μπάγερν Μονάχου θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 12 εβδομάδες λόγω του τραυματισμού του στους προσαγωγούς. Άρα για τρεις μήνες δεν θα είναι σε θέση να φορέσει ούτε τη φανέλα με το εθνόσημο, ούτε να ενισχύσει τη βαυαρική ομάδα σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ