ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρκικά ΜΜΕ: "Η Μπεσίκτας για Ταχτσίδη - Φορτούνη"

Τουρκικά ΜΜΕ: "Η Μπεσίκτας για Ταχτσίδη - Φορτούνη"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Άρχισαν νωρίς-νωρίς τα... όργανα σχετικά με καλοκαιρινά μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Τι αναφέρει στο ρεπορτάζ της η "Milliyet".

"Μανούλες" είναι οι Τούρκοι στο να ξεκινούν νωρίς-νωρίς διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Τον... χορό έσυρε πρώτη η “Milliyet”, η οποία αποκάλυψε ότι η Μπεσίκτας εξετάζει την περίπτωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη και του Κώστα Φορτούνη

Οι “αετοί” της Κωνσταντινούπολης αυτή τη στιγμή “καίγονται” για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Europa League! Παρόλα αυτά, τα τουρκικά ΜΜΕ έγραψαν ότι παράλληλα η ομάδα του Σενιόλ Γκιουνές έχει ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν.

Τον Φορτούνη τον βλέπουν ως αντικαταστάτη του Όζιακουπ, ο οποίος πάντως περισσότερο παίζει “οκτάρι” στην Μπεσίκτας και όχι πίσω από τον επιθετικό. Στη θέση του Φορτούνη παίζει ο Ταλίσκα, ο οποίος να θυμίσουμε είναι δανεικός από την Μπενφίκα με 1+1 χρόνια (σ.σ. θεωρητικά ο δανεισμός του τελειώνει το καλοκαίρι του 2018).

Στο ρεπορτάζ της “Milliyet” γράφτηκε ότι άνθρωπος της Μπεσίκτας βρέθηκε στις Βρυξέλλες το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (25/3) για να δει όχι μόνο τον Φορτούνη, αλλά και τον Ταχτσίδη στο Βέλγιο - Ελλάδα. Τον 26χρονο χαφ της Κάλιαρι τον έχουν στο μυαλό τους οι Τούρκοι ως τον παίκτη που θα καλύψει το κενό που θα αφήσει ο Καναδός Ατίμπα Χάτσινσον, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν τα γειτονικά ΜΜΕ.

Πολύ νωρίς είναι πάντως να μιλάμε αυτή τη στιγμή για μεταγραφικά σενάρια. Ωστόσο, να θυμίσουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν έχουν εξαιρετικές σχέσεις. Κι επίσης, ο Γκιουνές πριν από τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με την Μπεσίκτας είχε εκφραστεί με πολύ καλά λόγια για τον Φορτούνη. Οπότε, ας τα έχουμε απλώς στο μυαλό μας και... βλέπουμε.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ