ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρέ και γκολάρες στο Σέλτικ - Λέστερ

Τουρέ και γκολάρες στο Σέλτικ - Λέστερ

Σέλτικ και Λέστερ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 σε φιλικό της Γλασκώβης (5-6 πέν.), με όμορφα γκολ των Ο'Κόνελ και Μαχρέζ, ενώ ο Κολό Τουρέ είδε το ματς, αφού πέρασε ιατρικές εξετάσεις! (videos)

Ισόπαλες με 1-1 αναδείχθηκαν Σέλτικ και Λέστερ σε φιλικό που διεξήχθη στην Γλασκώβη, στο πλαίσιο του τουρνουά "International Champions Cup", με τους πρωταθλητές Αγγλίας να επικρατούν στα πέναλτι με 6-5 των πρωταθλητών Σκωτίας.

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ άνοιξε το σκορ για τις "αλεπούδες" του Κλάουντιο Ρανιέρι με τρομερό αριστερό πλασέ στο 46' και απάντησε ο Ίογκαν Ο'Κόνελ για τους "καθολικούς" του Μπρένταν Ρότζερς στο 59' με εξαιρετικό δεξί πλασέ.

Την αναμέτρηση παρακολούθησε ο Κολό Τουρέ, ο Ιβοριανός κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Λίβερπουλ και πέρασε ιατρικές εξετάσεις και την Σέλτικ (αναμένεται να υπογράψει σύντομα).

ΣΕΛΤΙΚ (3-5-2): Γκόρντον (61' Φάζαν), Γιάνκο, Λούστιγκ (46' Άμπροουζ), Ο'Κόνελ, Σκοτ Μπράουν (74' Ρόγκιτς), ΜακΓκρέγκορ (62' Γιόχανσεν), Άρμστρονγκ (75' Κρίστι), Πάτρικ Ρόμπερτς (62' Φόρεστ), Ισαγκίρε, Μουσά Ντεμπελέ (62' Τσιφτσί), Γκρίφιθς (75' Σκοτ Άλαν).

ΛΕΣΤΕΡ: Τσίλερ (46' Σμάιχελ), Αμάρτεϊ, Λουίς Ερνάντεθ (62' Χουτ), Μόργκαν (63' Βασιλέβσκι), Τσίλγουελ, Μεντί (46' Σίμπσον), Ντρινκγουότερ, Μαχρέζ (71' Φουχς), Ολμπράιτον (46' Σλουπ), Ουγιόα (62' Οκαζάκι), Ντιμάρεϊ Γκρέι (46' Μούσα).

Τα γκολ των Μαχρέζ και Ο'Κόνελ...



TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ