ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τότεναμ "δαγκωτό" ψηφίζει ο Γιάνσεν

Τότεναμ "δαγκωτό" ψηφίζει ο Γιάνσεν

Μέσα από δηλώσεις σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Βίνσεντ Γιάνσεν ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της Τότεναμ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τότεναμ και Άλκμααρ βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις εδώ και κάμποσες μέρες, με τους Spurs να επιθυμούν την απόκτηση του Βίνσεντ Γιάνσεν.

Ο 22χρονος φορ της ολλανδικής ομάδας γνωρίζοντας ότι οι συζητήσεις εξελίσσονται με θετικό τρόπο και δείχνουν συμφωνία, ξεκαθάρισε ότι επιθυμεί να αγωνιστεί με τη φανέλα της Τότεναμ τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Δεν θα προπονηθώ ξανά με την Άλκμααρ. Οι δύο ομάδες έχουν φτάσει κοντά σε συμφωνία. Θα πάω σπίτι μου και θα περιμένω το τηλέφωνο να χτυπήσει.

Είμαι πολύ χαρούμενος που τελειώνει. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με φανταστικό γήπεδο και πολλή προοπτική. Ο καθένας στη θέση μου θα έκανε αυτό το βήμα", τόνισε αρχικά ο Γιάνσεν μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ενώ έδειξε να ανυπομονεί για την προοπτική της συνεργασίας του με τον Χάρι Κέιν στην επίθεση των Λονδρέζων.

"Ο κόσμος μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλά εγώ δε φοβάμαι τίποτα. Είναι ένας εξαιρετικός κυνηγός και θα δούμε πως θα πάει. Μπορούμε να συμπληρώσουμε ο ένας τον άλλο. Πιστεύω ότι μπορώ να μάθω πολλά από αυτόν".

Στην διεκδίκηση του Βίνσεντ Γιάνσεν προσπάθησαν να μπουν και η Άρσεναλ, Γουέστ Χαμ, ωστόσο ο Ολλανδός επιθετικός έχει κάνει την επιλογή του και αυτή είναι οι Spurs.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ