ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τόρες: "Έφυγα από την Λίβερπουλ, γιατί ήθελα να κερδίζω"

Τόρες: "Έφυγα από την Λίβερπουλ, γιατί ήθελα να κερδίζω"
Τόρες

Ο Φερνάντο Τόρες ξέσπασε κατά των ανθρώπων της Λίβερπουλ σε βιβλίο που κυκλοφορεί, λέγοντας πως έψαχναν έναν "προδότη" και τον βρήκαν στο πρόσωπο του!

Τον Ιανουάριο του 2011 η Τσέλσι τάραξε τα νερά της Premier League με την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες από την Λίβερπουλ, έναντι του ποσού των 50 εκατομμυρίων λιρών που αποτέλεσε ρεκόρ στον πρωτάθλημα εκείνη την εποχή.

Ο Ισπανός επιθετικός, αν εξαιρέσουμε τη σεζόν 2012-13, δεν μπόρεσε ποτέ να δικαιολογήσει αυτό το ποσό και το 2014 αποχώρησε ως δανεικός για να μην γυρίσει ποτέ ξανά πίσω.

Πλέον αγωνιζόμενος στην Ατλέτικο Μαδρίτης, εξομολογήθηκε μία προσωπική του ιστορία στο βιβλίο του Simon Hughes: "Ring of Fire". Εκεί, ο Τόρες αποκαλύπτει άγνωστες ιστορίες από τις διοικητικές αλλαγές στην Λίβερπουλ και τι τον οδήγησε στο να φύγει από την ομάδα.

"Ο τότε τεχνικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ντάμιεν Κόμολι, μου είπε πως οι νέοι ιδιοκτήτες είχαν ένα πλάνο για το πως θα ξοδέψουν τα χρήματα", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Το σχέδιο ήταν να έρθουν νέοι παίκτες για να φτιάξουν κάτι καινούργιο. Τότε σκέφτηκα πως αυτό το πρότζεκτ θα πάρει χρόνο. Δυο, τρία ή και τέσσερα χρόνια. Ακόμα και δέκα!

Δεν είχα χρόνο γιατί ήμουν 27 ετών και δεν ήθελα να περιμένω. Ήθελα να κερδίσω. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε και ακόμα προσπαθούν να φτιάξουν μία νέα ομάδα, τερματίζοντας στην ίδια θέση με εκείνη όταν έφυγα", τόνισε.

Στη συνέχεια έβγαλε την πίκρα του για τον τρόπο με τον οποίο τον αντιμετώπισαν: "Παρουσιάστηκε λες και ήμουν προδότης, όμως τα πράγματα ήταν διαφορετικά στις συζητήσεις που κάναμε. Δεν ήθελαν να παραδεχθούν πως έκαναν λάθος. Έπρεπε να βρουν το εξιλαστήριο θύμα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ