ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το video έκπληξη της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

Το video έκπληξη της Μπαρτσελόνα για τον Μέσι

Με ένα video όπου καταγράφονται οι καλύτερες στιγμές του Μέσι στην Μπαρτσελόνα συνοδεύεται η είδηση της επέκτασης του συμβολαίου του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Από την εποχή της "Λα Μασία" μέχρι τα γκολ κόντρα στη Ρεάλ. Δείτε το video.

Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα φιλοξενεί η επίσημη ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα μετά την επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας με τον Λιονέλ Μέσι.

Το αποθεωτικό κείμενο για τον Αργεντινό σούπερ σταρ διανθίζεται με ένα εξαιρετικό video στο οποίο καταγράφονται οι καλύτερες στιγμές του από την εποχή που έκανε τα πρώτα του βήματα στην "Λα Μασία" μέχρι και την τρέχουσα σεζόν όπου ο Μέσι έχει κατακτήσει σχεδόν τα πάντα.

Ο Λιονέλ Μέσι έχει αγωνιστεί 424 φορές με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα, τις περισσότερες από κάθε άλλο ξένο ποδοσφαιριστή του συλλόγου ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των "μπλαουγκράνα" με 354 τέρματα.

Έχει σημειώσει τουλάχιστον 40 γκολ σε κάθε μία από τις τελευταίες πέντε σεζόν και χρειάζεται μόλις 8 τέρματα για να ξεπεράσει τον Τέλμο Θάρα, ο οποίος είναι ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ισπανικού πρωταθλήματος.

Ο Μέσι έκανε το ντεμπούτο του την σεζόν 2004/05. Το κοντέρ έχει καταγράψει 21 τίτλους: 6 πρωταθλήματα, 3 Τσάμπιονς Λιγκ, 2 Κύπελλα Ισπανίας, 2 Διηπειρωτικά, 2 Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ και 6 Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Σε ατομικό επίπεδο κέρδισε 4 φορές την χρυσή μπάλα, 3 χρυσά παπούτσια, ενώ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν 3 φορές.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ