ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ντεμπούτο του Ρονάλντο στην Μάντσεστερ

Το ντεμπούτο του Ρονάλντο στην Μάντσεστερ

Στις 16 Αυγούστου 2003 ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε το ντεμπούτο του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επί της Μπόλτον με 4-0 στις 16 Αυγούστου 2003 πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Εκείνη την ημέρα όλοι μιλούσαν για το ντεμπούτο του Κριστιάνο Ρονάλντο στους "κόκκινους διαβόλους".

Ο 18χρονος Πορτογάλος μπήκε ως αλλαγή στο τελευταίο μισάωρο του 2ου ημιχρόνου και εντυπωσίασε με την απόδοση και τις περίτεχνες κινήσεις του. Ακόμα και ο απαιτητικός σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε να πει καλά λόγια για τον Ρονάλντο, μετά την λήξη του ματς.

" Ήταν ένα θαυμάσιο ντεμπούτο. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν πολύ αργός και σκέφτηκα ότι ο Ρονάλντο θα δώσει ταχύτητα και διεισδυτικότητα στην ομάδα. Φαίνεται ότι οι φίλαθλοι μας βρήκαν έναν νέο ήρωα".

Το ίδιο εντυπωσιασμένος ήταν και ο προπονητής της Μπόλτον Σαμ Αλαρντάις: " Έδειξε ότι πρόκειται για υψηλού επιπέδου παίκτη και το ντεμπούτο του ήταν εξαιρετικό".

Ο Κριστιάνο είχε υπογράψει τέσσερις ημέρες πριν κάνει το ντεμπούτο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Σπόρτινγκ Λισαβώνας με το ποσό των 15 εκατ. ευρώ, για να αναπληρώσει το κενό του Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος θα συνέχιζε την καριέρα του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Ήταν ο πρώτος Πορτογάλος που φόρεσε την φανέλα της Μάντσεστερ και από το 2003 μέχρι το 2009 που πήρε μεταγραφή στην Ρεάλ κέρδισε ότι τρόπαιο διεκδίκησε με την Μάντσεστερ. Σε 242 συμμετοχές έβαλε 118 γκολ. Δείτε το βίντεο με το ντεμπούτο του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ