ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το μήνυμα του Μαραντόνα στον Γκουτιέρες

Το μήνυμα του Μαραντόνα στον Γκουτιέρες

Ο Χονάς Γκουτιέρες πάσχει από καρκίνο και ο Ντιέγκο Μαραντόνα, του έστειλε από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται το δικό του μήνυμα συμπαράστασης. (VIDEO)

Η μάχη που δίνει ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Χονάς Γκουτιέρες, με τον καρκίνο δεν άφησε ασυγκίνητο τον συμπατριώτη του, Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος από το Ντουμπάι όπου βρίσκεται του έστειλε μήνυμα συμπαράστασης.

"Θα καλέσω τον Πάπα να προσευχηθεί για εσένα. Ο Θεός έκανε λάθος επιλογή, σου στέλνω ένα τεράστιο φιλί και σε αγαπώ πολύ. Σου μιλά ο τεχνικός σου (στο Μουντιάλ του 2010 με την αλμπισελέστε). Δεν ήθελαν να σε πάρω ούτε στο Μουντιάλ, ούτε στα προκριματικά. Και σου είπα ότι αυτά τα πράγματα είναι μέσα στη ζωή.

Είσαι ένα καλό παιδί και ένας μεγάλος επαγγελματίας. Μία μέρα μου είπες ότι θέλεις να παίξεις για τη φανέλα (Αργεντινής). Και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Σήμερα τους πονά ο αστράγαλος και δε θέλουν να κάνουν μία ένεση.

Θα καλέσω τον Πάπα να τελέσει μία προσευχή για εσένα. Να βγάλουμε όλοι αυτό το μαχαίρι που έχουμε μέσα μας.", αναφέρει το μήνυμα που έστειλε ο Ντιέγκο Μαραντόνα στον Χόνας Γκουτιέρες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ