ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίθανο τρολάρισμα μεταξύ Τότεναμ και Μπάγερν

Απίθανο τρολάρισμα μεταξύ Τότεναμ και Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε κάνει το "11 στα 11" στη Bundesliga μένοντας στο 0-0 στη Φρανκφούρτη και η κάτοχος του ρεκόρ, Τότεναμ, βρήκε ευκαιρία για τρολάρισμα. Μόνο, όμως, που την πάτησε.

Η Τότεναμ παραμένει η κάτοχος των 11 σερί νικών από την αρχή της σεζόν στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα του κόσμου, καθώς η Μπάγερν έμεινε στις 10 σερί νίκες, αφού την Παρασκευή το βράδυ αναδείχθηκε ισόπαλη 0-0 με την Άιντραχτ, στη Φρανκφούρτη.

Ο επίσημος λογαριασμός των "spurs" θυμήθηκε το εκπληκτικό σερί της ομάδας του Μπιλ Νίκολσον τη σεζόν 1960-1961 με αναφορά στον αντίστοιχο της Άιντραχτ που σταμάτησε την Μπάγερν από το να κάνει το ίδιο.

"Άτυχοι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης αυτό το απόγευμα. Μοιάζει ότι το ρεκόρ μας παραμένει, καλή τύχη την επόμενη χρονιά", ανάφερε χαρακτηριστικά η ανάρτηση.

Αλλά οι "Βαυαροί" δεν άφησαν τη διαδικτυακή "πρόκληση", αναπάντητη. Θυμήθηκαν τον τελικό του Champions League του 2012, όταν έχασαν το τρόπαιο από την Τσέλσι, αλλά αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Τότεναμ να χάσει την έξοδο στη διοργάνωση της επόμενης σεζόν, κάτι που κατάφεραν οι "μπλε". "Τότεναμ, μάντεψε είναι το κάρμα που σας κόστισε τη θέση για το Champions League".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ