ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το σχέδιο του Κατάρ για τον Τσάβι

Το σχέδιο του Κατάρ για τον Τσάβι

Ο Τσάβι θα αγωνιστεί τα επόμενα τρία χρόνια στη Αλ Σαντ όμως η κυβέρνηση του Κατάρ έχει ακόμα πιο φιλόδοξα σχέδια που αφορούν τον μαέστρο της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Τσάβι ήρθε σε συμφωνία με την Αλ Σαντ και από τη νέα σεζόν και μέχρι το καλοκαίρι του 2018 θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα του Κατάρ με ετήσιες απολαβές που θα ανέρχονται στα 10.000.000 ευρώ.

Ακόμα πιο εντυπωσιακό πάντως και από το ποσό που προσέφεραν οι άνθρωποι της Αλ Σαντ για να δελεάσουν τον Ισπανό διεθνή μέσο είναι τα πλάνα που έχει η κυβέρνηση του Κατάρ για να αξιοποιήσει αυτή την σπουδαία φυσιογνωμία του ισπανικού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της μαδριλένικης "As" το σχέδιο της Οργανωτικής Επιτροπής του Μουντιάλ 2022 είναι να αναλάβει ο Τσάβι ομοσπονδιακός τεχνικός στο Κατάρ στο πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας που θα διεξαχθεί το χειμώνα.

Το καταλανικό μέσο αποκάλυψε πως σύμφωνα με το αρχικό πλάνο ήταν να γίνει πρόταση στον Ραούλ και όχι στον Τσάβι όμως η άλλοτε σημαία της Ρεάλ Μαδρίτης προτίμησε να παίξει για μία ακόμα σεζόν στις Ηνωμένες Πολιτείες και έτσι άνοιξε ο δρόμος για τον άσο της Μπαρτσελόνα.

Το σχέδιο του Κατάρ για τον Τσάβι

Ο άνθρωπος που υπέδειξε τον Τσάβι ως τον παίκτη που μπορεί σε μερικά χρόνια από τώρα να αναλάβει προπονητής στο Κατάρ ήταν ο συμπατριώτης του Ιβάν Μπράβο, πρώην διευθυντής του τμήματος μάρκετινγκ στη Ρεάλ και νυν γενικός διευθυντής της ποδοσφαιρικής ακαδημίας "Aspire", η οποία έχει έδρα το Κατάρ και είναι από τις πλέον φημισμένες στον κόσμο.

Οι άνθρωποι μάλιστα της οργανωτικής επιτροπής του Μουντιάλ 2022 εμφανίστηκαν θετικοί με την περίπτωση Τσάβι όντας ενθουσιασμένοι από την επιτυχία που είχε ο συμπατριώτης του Βαλέρο Ριβέρα: μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ με την ομάδα χάντμπολ της Ισπανίας το 2013, υπέγραψε στο Κατάρ και το οδήγησε στη 2η θέση του κόσμου τον περασμένο Φεβρουάριο.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ