ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "πρωτοπαλίκαρο" του Εσκομπάρ στέλνει μήνυμα σε Σουάρες και Καβάνι

Το "πρωτοπαλίκαρο" του Εσκομπάρ στέλνει μήνυμα σε Σουάρες και Καβάνι

Ο Χον Χάιρο Βελάσκες ή αλλιώς "Ποπάι" υπήρξε ο άνθρωπος εμπιστοσύνης του Πάμπλο Εσκομπάρ, του "βαρώνου της κοκαΐνης". Δείτε το μήνυμα που έστειλε στον Λουίς Σουάρες και πώς υποδέχθηκε το νέο απόκτημα της Ατλέτικο Νασιονάλ. (video)

Ο "Ποπάι" όπως είναι το παρατσούκλι του ή Χον Χάιρο Βελάσκες όπως είναι το πλήρες όνομά του, υπήρξε το πρωτοπαλίκαρο του Πάμπλο Εσκομπάρ κατά τη διάρκεια της "βασιλείας" του Κολομβιανού "βαρώνου της κοκαΐνης".

Ο ίδιος έχει αποδεχτεί τη δολοφονία 250 ατόμων κατά τη διάρκεια του πολέμου μεταξύ των καρτέλ των ναρκωτικών (Μεντεγίν) και του κολομβιανού κράτους.

Μετά από δύο δεκαετίες στη φυλακή, είναι ελεύθερος από το 2014 και μάλιστα το κανάλι του στο Youtube (Popeye Arrepentido - ο μετανιωμένος Ποπάι) έχει τεράστια απήχηση.

Δεν έχει απαρνηθεί ούτε το "σκοτεινό" παρελθόν του, ούτε το πάγιο πάθος του για το ποδόσφαιρο. Τελευταίο του "χτύπημα", οι χαιρετισμοί του στους Λουίς Σουάρες κι Έντινσον Καβάνι.

"Στέλνω δυνατούς χαιρετισμούς στην εθνική ποδοσφαίρου της Ουρουγουάης και στους πρωταθλητές, Λουίς Σουάρες και Καβάνι. Έχουν την υποστήριξη και το σεβασμό μου", υποστήριξε λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της "σελέστε" με την Παραγουάη, υποστήριξε ο Χον Χάιρο Βελάσκες.

Για να καταλάβετε τι εστί "Ποπάι", αρκεί να δείτε τον τρόπο με τον οποίον καλωσόρισε τον Εσεκιέλ Ρεσκαλδάνι στην Ατλέτικο Νασιονάλ.

"Γεια σου πρωταθλητή, είμαι ο δολοφόνος της εμπιστοσύνης του Πάμπλο Εσκομπάρ, αδερφέ μου Αργεντινέ καλωσήρθες στο Μεντεγίν", αναφώνησε πάνω από τον τάφο (!!!) του "βαρώνου της κοκαΐνης".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ