ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πρώτο γκολ του Πάρντο με την Κολομβία

Το πρώτο γκολ του Πάρντο με την Κολομβία

Η Κολομβία νίκησε 4-0 την Κίνα, με τον Φελίπε Πάρντο να ανοίγει το σκορ με παρθενικό του γκολ στην διεθνή του καριέρα (video)

Ο Φελίπε Πάρντο ήταν για πρώτη φορά βασικός με την εθνική Κολομβίας και κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 5ο λεπτό, ανοίγοντας το σκορ στη φιλική νίκη με 4-0 επί της Κίνας.

Ο εξτρέμ του Ολυμπιακού έπαιξε δεξί χαφ στο 4-4-2 των "Cafeteros" και πέτυχε το παρθενικό του γκολ στη διεθνή του καριέρα, με πλασέ από δύσκολη θέση δεξιά μέσα στην περιοχή, έπειτα από ασίστ του Κάρλος Μπάκα.

Αυτή ήταν η τρίτη συμμετοχή του Πάρντο με την Κολομβία, με τις δύο πρώτες να είναι ως αλλαγή στο ματς με τη Χιλή για τα προκριματικά του Μουντιάλ (85') και στο φιλικό με τη Νότιο Κορέα (71').

Όσον αφορά στα υπόλοιπα τέρματα των Κολομβιανών, ο Μπάκα έκανε το 2-0 στο 61', στο 66' έκανε και δεύτερη ασίστ στον Μιγκέλ Μπόρχα, ο οποίο στο 91' σκόραρε ξανά για το 4-0.

Η σύνθεση της Κολομβίας...

Κουαδράδο, Λέρμα, Γέρι Μίνα, Ντάβινσον Σάντσες (72' Όσκαρ Μουρίγιο), Φάμπρα (75' Μπαλάντα), Αγκιλάρ (65' Μπάριος), Κάρλος Σάντσες, Φελίπε Πάρντο (72' Ουρτάδο), Χιοβάνι Μορένο, Μπάκα (68' Ουρίμπε), Ντουβάν Σαπάτα (46' Μιγκέλ Μπόρχα).

Κίνα - Κολομβία 0-4

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ