ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πιστεύει ακόμα για Γιουνάιτεντ ο Μπολτ

Το πιστεύει ακόμα για Γιουνάιτεντ ο Μπολτ
Μπολτ

Ο Γιουσέιν Μπολτ πιστεύει πως στα 30 του χρόνια μπορεί να κάνει ένα από τα όνειρα του πραγματικότητα, αγωνιζόμενος στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ μιλάει για την αγάπη που έχει για το ποδόσφαιρο. Στο παρελθόν δεν έχει διαστάσει να πάρει θέση για αγώνες κυρίως στην Premier League και συγκεκριμένα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μπολτ και στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στους "κόκκινους διαβόλους", πιστεύοντας πως έχει την ποιότητα για να γίνει ποδοσφαιριστής!

Αυτή τη φορά πήγε... πολλά βήματα παρακάτω, τονίζοντας πως στα 30 του χρόνια μπορεί να κερδίσει ένα πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας: "Πιστεύω πως αξίζω να περάσω από δοκιμή. Κι εκεί να μου πουν αν αξίζω ή όχι", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Είμαι καλός, σε καλή φυσική κατάσταση, γρήγορος, με καλό κοντρόλ και γνώση του τρόπου παιχνιδιού. Πραγματικά πιστεύω πως μετά τα δοκιμαστικά θα μου πουν: "Ξέρεις κάτι; Είσαι 30 ετών, οπότε έλα να υπογράψουμε για πέντε χρόνια! Ας το δοκιμάσουμε", έτσι πιστεύω".

Ο Μπολτ αναμένεται να αποσυρθεί από τον στίβο είτε στους Ολυμπιακούς Αγώνας του 2016, είτε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Λονδίνο το 2017.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ