ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πανηγυρικό σκίτσο του Μπεργκ που δεν του μοιάζει

Sweden's Marcus Berg, right, celebrates scoring with teammate Ola Toivonen during the World Cup 2018 group A qualifying match between Sweden and Luxembourg at Friends Arena in Solna, Stockholm, Saturday Oct. 7, 2017. (Soren Andersson/TT via AP)
Sweden's Marcus Berg, right, celebrates scoring with teammate Ola Toivonen during the World Cup 2018 group A qualifying match between Sweden and Luxembourg at Friends Arena in Solna, Stockholm, Saturday Oct. 7, 2017. (Soren Andersson/TT via AP) SOREN ANDERSSON/TT VIA AP

Ένας Σουηδός σκιτσογράφος απεικόνισε τον Μάρκους Μπεργκ στον πανηγυρισμό του για τα τέσσερα γκολ που πέτυχε με την Εθνική Σουηδίας, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν πάρα πολύ καλό. (PIC)

Ένας Σουηδός χρήστης του Instagram, ο Μάρκους Γουίκστρομ, σχεδιάζει σκίτσα με διάσημους αθλητές με τη βοήθεια του photoshopκαι τα αναρτά στο διαδίκτυο. Ο Μάρκους Μπεργκ "μπήκε" στο PC του, με αφορμή τα τέσσερα γκολ που πέτυχε στη νίκη της Σουηδίας επί του Λουξεμβούργου με 8-0.

Ο σκιτογράφος το προσπάθησε, αλλά η αλήθεια είναι ότι το αποτέλεσμα δεν τον δικαίωσε... Ο Μπεργκ ανάρτησε το σκίτσο στο δικό του προφίλ στο Instagram, όμως ο ποδοσφαιριστής δεν του μοιάζει και πάρα πολύ, αφού οι λεπτομέρειες παραπέμπουν σε άλλο πρόσωπο.

Photo credits: Soren Andersson/TT via AP

Δείτε την εικόνα:

@marwiken

A post shared by marcusberg9 (@marcusberg.9) on

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ